MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
i got my own pc !!!! :D

hei alle sammen, guess what!!! eller dere har vel sikkert gjettet det allerede, for overskrivten sier det meste... jeg har fått min egen PC ! en HP Compaq.
bilde av HP Compaq Presario CQ70-230 17" Bærbar PC bilde av HP Compaq Presario CQ70-230 17" Bærbar PC
 ENDELIG!! :D dette har jeg spart til siden bursdagen min i mars, og endelig så har jeg den!! det føles så fordømt bra! <3 ("fordømt", jeg tror det må være første gang jeg bruker det ordet på alle mine 102 innlegg) akkurat nå sitter jeg og ser på "den skrullete proffessoren 2" eller hva den nå heter xP ikke at jeg har fulgt så veldig godt med, men jeg har fått med meg nok til og skjønne at det er en veeeldig merkelig film :OQ: hva gjør du akkurat nå?

-Maria


vs + masse baaabbeeeel...

heii!!
i dag sov jeg faktisk helt til kvart på ett :O hadde skikkelig problemer med og sove i natt, men det har jeg forsåvidt hatt heile jula. kommer nok sikkert til og ha skikkelig problemer om en uke, når skolen begynner. :O men nok om det, det er jo en helt uke igjen : D nå ble jeg nettop ferdig med en hamburger som jeg har spist på i tre kvarter :O nei, ikke tro jeg har problemer med og spise eller noe, for det har jeg ikke, men det var min andre og jeg fikk en latterkrampe av ingenting som varte i en evighet... men dette er vel skikkelig kjipt og lese om ?
akkurat nå fikk jeg veldig lyst på tomater og litago sjokolademilkshake. to ting som gjør hverdagen nyyydelig <3

here comes a little VS:


hvilken syns du er best?

-Mariaunderholdningsåret 2009 xP

hei!!
jeg sitter her og ser på underholdningsåret 2009 :)
alltid gøy med underholdning vet du xP
akkurat nå viser de noe fra "da damene dro" eller noe...


haha, det var dette bilde som var på tv 2 sumo xP

også en ting til... DETTE ER MITT HUNDREDE INNLEGG PÅ DENNE BLOGGEN!!! STOLT :D

Q: ser du på TV nå? hva?

-Maria

28.des.2009

halloisen folkens! i dag sto jeg opp i ni-tia :O ulikt meg, men jeg merka at dagen ble mye lengre enn om jeg hadde sovet til 12. (som jeg har gjort sikkert hele juleferien xP) i dag har jeg gått på ski i lysløypa på sukkevann med pappa og broren min. første gangen jeg har gått på ski i år !

egentlig skulle jeg hvert på hytta nå, men vi fant ut at det ble stress, siden vi skal på hovden på torsdag. så da ble det tre dager til hjemme :) (ikke at jeg har noe i mot det)

men jeg har ikke mer og skrive om nå egentlig... bloggis ! <3 

Q: har du gått på ski i år?

-Maria

ps: husk spørsmålsrunda da! (svarer ikke før etter nyttår)


travle tider... xP

burde ha lagt inn hva jeg fikk til jul eller noe, men jeg har ikke kabelen til kameraet (ja, jeg har mistet den.. igjen!) såå da blir dette nok et bildeløst innlegg :/ nå har jeg nettopp komet hjem fra "tante" Gerd (det er ikke egentlig min tante, men mamma sin) i Grimstad. er hvert år på 1. juledag :) før vi dro dit regna det. det var den snøen (og julestemninga) tenkte jeg, men neida. nå er det jo nesten snøstorm :O må ut og ake i snøen snart altså.:) har faktisk ikke fått gjort det i år :O (det er jo krise) i morra har vi tenkt og se alvin og gjengen 2 på kino ;) etter det skal vi til morfar og spise middag så man kan jo si at ting er litt travelt for tida. eller det synes jeg hvertfall. er sikkert folk som har det travlere :) 

god jul og godt nyttår! <3 

Q: har du det travelt for tida?

- Maria

PS: ikke glem spørsmålsrunda lenger nede! jeg kan ikke svare før jeg har funnet kabelen, så det er bare og spørre :) 


en dag igjen!!! <3

ok, jeg er helt sikker på at alle vet hvilken dag det er i dag... ja, nemlig, LILLE JULAFTEN!!!!! og vi vet jo hva det vil si: det er ÈN dag igjen til julaften!!!!! <3 ååå, jeg er så Happy! det blir hvit jul i år :D for all den snøen som er ute nå, kan jo bare ikke smelte til i morgen. det er helt umulig! YES, ! men det var nok om min ENORME glede xP  i tre tida i dag så skal vi til pappa og "feire" med de og besteforeldran mine ( det betyr altså gaver i dag og ! ) siden vi skal feire julaften hos mamma i år :) 

denne sangen har jeg blitt så utrolig glad i xP 

- MARIA 
Q: liker du sangen?
PS: husk spørsmålsrunda lenger nede ;)
hei og hopp, tøysekopp! xP

jeg følte bare for og rime litt xP
i dag har jeg hvert på aurebekk. er der nesten hvert år og hogger juletre og brenner bål. Veldig koselig :) <3
vi satt på i en sånn "pickup-bil" på veien opp og ned til der vi var :) en gang sto bilen stille og vi trodde vi ikke skulle kjøre mer, så broren min reiste seg opp og plutselig begynte bilen og kjøre igjen!  gjett hva som skjedde.
HAN FALT BAKLENGS NED FRA LASTEPLANET! :O  det gikk heldigvis bra da xP

senere spilte vi håndballkamp mot start. Vi vant 15-8! Heia RIL <3


nå har meg og lillebror pynta pepperkakehuset :) det blei stappfult av godteri! gleder meg til og spise det <3

Q: Har du laga pepperkakehus i år?

-Maria

ps: husk spørsmålsrunda:

http://maariiaklef.blogg.no/1260818667_sprsmlsrunde.html#comment


JULEFERIE!!!<3

Jippiiii <33 endelig er det juleferie! <3

i dag var vi bare på julegudstjeneste i kirka, og så gikk vi hjem (kom hjem før ti!) så har ikke gjort så mye enda ;P
i går var jeg i bursdagen til Ragnhild! :) veldig gøy, og skuummelt :O (spøkelsehistorier! jeg er livredd spøkelsehistorier:O) og på onsdag var det juleball på skolen! det var også veldig gøy, xP

Jeg kan bare ikke få sagt det nok: det er JULEFERIE <333333333

-Maria

Q: er du glad for juleferie? (selvfølgelig er du det)


16.des.2009

huff, jeg tok svineinfluensavaksina i dag, så nå er jeg heeelt gåen. (og armen min er øm) jaja, gåen eller ei (xP) så SKAL jeg på juleball i dag!!! (får ta med meg paracet, da) det er jo veldig dårlig "taima" av skolen da, at vi tok vaksina samme dag som det er juleball. men har egentlig ikke så mye og skrive om, så dette blir et veldig kort og dårlig innlegg.-bloggs

Q: skal du ta vaksina?

-Maria

ps: det snør ute!!!

psps: jeg har spørsmålsrunde her:

http://maariiaklef.blogg.no/1260818667_sprsmlsrunde.html


SPØRSMÅLSRUNDE!!!mhm, jeg veeet at jeg RULER på paint....(eller ikke)

hooolaa ! <3

jepps, noe må man jo skrive (som overskrift) xP  

jeg kom hjem fra senteret for ikke så lenge siden. måtte kjøpe sko til juleballet, og noe mer. det var sykt vanskelig og finne sko, men fant heldigvis noen til slutt, da ;) ååå, juleballet er på ONSDAG <3333 

når jeg kom hjem så jeg andre omgang av Norge-Sør-Korea. Norge tapte med ET mål! arrrrrg, jeg er såå SUR!!! menmen, Norge vinner VM likevel! (håper jeg, da) 

BTW: har fått Miley cyrus-wake up America på hjernen. det irriterer meg egentlig xP men det er et VIKTIG tema!!! WAKE UP!!!

yes!! endelig fant jeg ut hvordan jeg laster opp videoer fra youtube! (haha, jeg er nok ikke den raskeste til og finne ut ting, tror jeg) 
Q: hva syns du om sangen?
Q: synes du miljøvern er viktig?

-Maria


10.des.2009

redd meg pliiiis !!! 
heh..vi skal ta svinevaksina på onsdag og det er samme dag som juleballet!!! det eneste jeg har i hodet nå er: TENK OM JEG BLIR SYK!!! det er ikke bare en ulempe for meg altså, for hvis jeg blir syk kommer det nok en hel haug "tåredryppene" innlegg. såå..... vi krysser fingrene for at jeg ikke blir syk da eller? 

483118-1-1260452562958.jpg
HAHA xD naturfagen... vi skulle få den ballongen til og blåse seg opp på grunn av noen partikkelgreier xP 


jul i blåfjell <3

hørte en sang fra blånissene på skolen i dag og fikk skikkelig julestemning! måtte bare få sagt det, savner virkelig blånissene og rødnissene og det der. 

Sangen:
http://www.youtube.com/watch?v=7kj64j28S9M&feature=fvw

hvis linken ikke funker kan du søke på: "Hva skjer hvis du og jeg blir venner" på youtube :) 

elsker den sangen, hehe, den er jo så syyykt søt <3

Q: savner du blåfjell?

-Maria

foredrag på mandag !O

hjeeelp! jeg skal holde foredrag på mandag :O sier ikke hva det er om før jeg har hatt det, så du får prøve og gjette ;) off, foredrag er skummelt asså, jeg har aldri likt og stå foran en hel klasse og snakke. og nå skal jeg snakke om et selvvalgt emne! ja, som jeg sa: SKUUUUMMELT! 

men bare sånn "bye the way" så vant Norge over Ungarn i dag :D 
thats the way, aha aha...
I like it aha aha... 

oi, jeg er hyper, merker jeg. vel sånn blir altså et innlegg når man er hyper.... KATASTROFE!!! 

Q: har du holdt foredrag noen gang?
Q: er du ofte hyper?

-Maria


Obaaama...

huff, jeg har ingenting og blogge om for tida. føler jeg har fått skrivesperre eller noe x( det er kjipt, da... 

men bare for og skrive noe så tar jeg og skriver om noen greier med Barrack (det er vel sånn det skrives?) Obama xP altså jeg høre på radioen at han nesten ikke skulle være i Norge en gang, bare få prisen, liksom, og så dra igjen! planen var visst egentlig at han skulle komme dagen før han fikk prisen, men så har ha ombestemt seg. det sender jo på en måte ut et slags signal, da. vil han liksom bare dra fra landet så fort som mulig? jeg skjønner jo at han har mye og gjøre og sånn, men likevel... (bryr meg egentlig ikke så mye om dette, men når man ikke har noe og skrive om såå...)

jaja, da får jeg gjør den kjeeeedelige samfunnsfagleksa, som jeg helt klart burde ha gjort i går. der får jeg igjen for og utsette leksene :( 

Q: utsetter du leksene alt for lenge?
Q: syns du det var bra/dårlig at Obama fikk fredsprisen?

-Maria
Heia Norge <3

17 dager til jul, folkens !! ååå, gleder meg noe helt syykt <3 haha, har jo ikke kjøpt (eller lagd) noen gaver nesten, men det kommer vel etterhvert xP 

så til noe helt annet... har nettop sett slutten av Norge-Chile kampen. selvfølgelig vant jo Norge, da. (44-15) noe mange sikkert ikke visste er at jeg er en skikkelig håndballmesterskapsentusiast. (ooo...langt ord) jeg MÅ liksom få med meg alle kampene (til Norge da) og hvis ikke jeg får de med meg første gangen så bare MÅ jeg se dem i reprise! og det er selfølgelig ikke noe gøy hvis ikke Norge vinner. jaja...  
All I want for Christmas is.. Norway to win Jiangsiu (eller hvordan det skrives) 

Q: er du flink med å ordne gaver til jul?
Q: er du en "håndballmeserskapsentusiast"?

-Maria


03/04. desember 2009

heh.. ja jeg får skrive om både i går og i dag siden jeg er litt døynvill. why? kommer til det :)
i går var jeg på en musikal på Strømme som broren min dansa i. det var litt rart og sitte og se på. har jo alltid vært med selv. <:) menmen.. etter det dro jeg opp på skolen, siden klassen skulle sove der ! det var jo ganske gøy da, og gjett hvem som ble Hyyyyper... ja riktig, meg og Ina. vi gikk faktisk så langt at vi ble til "dunkelus" xP har bare sovet fire timer i natt. (altså derfor jeg er litt døynvill) når jeg kom hjem i dag, var jeg bare sååå trøtt. holdt jo nesten på og besvime og tanken på og gå på trening virket jo bare helt forferdelig, men jeg gikk på trening da, og det gikk jo for såvidt bra :)

jeg har tenkt og samle opp positive og negative minner fra 2009 som skal inn på bloggen i romjula. håper på flest gode minner :)

oi, glemte det nesten... jeg fikk kalendergave på skolen i dag. blyanter og kinder maxi. :)

Q: Har du sovet på skolen noen gang?
Q: har du mange positive minner fra 2009?


-Mariaklarer nesten ikke vente.....

arrg, det er altså en liten ulempe med julekalender, jeg blir bare så syyykt fristet!! har bare lyst til og rive opp alle lukene vet du, men klarer jo heldigvis og styre meg da, hehe... xP
483118-1-1259769683854.jpg

yumm....Haribo julekalender <3

jaja, jeg skal prøve og blogge bedre fra nå. kom gjerne med tips!(aa)

Q: hvilken julekalender har du?

-Mariahuff, skada fingeren... IGJEN!

jadda... jeg skada fingeren min igjen jeg :O igjen? kanskje jeg skal forklare? ja, altså, for over et år siden så spilte jeg kamp (i håneshallen, faktisk) og da forstua jeg fingeren noe heilt syyykt. trodde nesten den var brukket, men det var den visst ikke :) når den fingeren holdt på å bli bra igjen, så skada jeg den jo på nytt da selvfølgelig :S og nå har den egentlig ikke vært helt bra siden det og jeg har skada den mange ganger.  i dag på trening så klarte jeg jo selfølgelig å forstue den IGJEEN !
483118-1-1259701207336.jpg
dakkar lille fingeren min ;(


483118-1-1259701208513.jpg
joda... teip må man ha : P

Q: har du forstua fingeren noen gang?

-Maria
Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits