MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
Dette er meg:

Navn: Maria
Født: 6. mars 1996
Bor: Kristiansand (beste byen som finnes)

Den 6. mars 1996, ca. klokka 21:35 kom en nydelig jente til verden på sørlandet sykehus i Kristiansand. Nemlig MEG! (haha). familien min består for det meste av meg mamma, broren min på 12, pappa, stemora mi og broren min på ca. 2 måneder. ellers har jeg tre besteforeldre, tre tanter, to onkler, to kusiner og to fettere.... og en hel haug med tremenninger.
jeg har vokst opp med skiturer og turer i skogen, to hytter med utedo..... OSV. er med andre ord ikke redd for å få skitt under neglene. foreldrene mine skilte seg da jeg var 8, men det gjør meg egentlig ikke så mye.
på fritiden spiller jeg håndball (er målvakt). trener fire ganger i uka! stress? ja, men det må til...
jeg er veldig glad i å reise, men har egentlig ikke reist så veldig mye. har vært i Platanias(2001) og Kalives(2009) på kreta, Blokkhus, skallerup klit (2 ganger) og grønhøy strand i Danmark, Paris, Gøteborg (5 ganger)  og London.
ok, det var en del da....
jeg synes egentlig jeg er ganske lav (ca. 1.56 cm), og jeg tror egentlig ikke jeg kommer til og bli så mye høyere. det er selvfølgelig plagsomt av og til, men jeg er stort sett fornøyd med høyden min.

Ting som sikkert ikke er så viktig og vite, men jeg skriver det allikevel:
Jeg heier på START <3
ellers heier jeg også på Liverpool og Barcelona.
Jeg ELSKER tomater.
jeg har tatt dren i øret to ganger.
jeg tok mandlene da jeg var 7.
jeg liker det meste av musikk utenom, folkedans, opera og hardrock.
hos pappa har vi en katt som heter Oscar, som er 18 år, blind, døv og har nyresvikt.
Jeg ler av det meste.
jeg + cola = totalt kaos. tro meg du hadde fått lyst til og rive av meg hodet.
jeg er ofte hyper.
Elefant er yndlingsdyret mitt.
jeg tok  hull i ørene da jeg var 13.
De seriene jeg ser mest på er Home & Away, Paradise Hotel (søppelserie, jeg vet, men jeg er hekta), gossip girl, two and a half men, friends.... OSV.

har vi noe til felles?

-Maria Dvergsnestangen <3

heei, for rundt 4 timer siden kom jeg hjem fra dvergsnestangen, såå tar og forteller litt om det jeg xP 

TORSDAG:
vi kom dit i 2-tida og pakka ut teltene  og bagsjen vår. så gjorde vi ting..... høh, vi hadde liksom fritid, men jeg husker ikke hva vi gjorde ! etter det gikk vi ned å spilte volleyball. det var litt gøy, (og jeg var litt hyper) men stakkars elisabeth... en av gangene jeg skulle sørve så traff jeg ho i hodet : O så bada vi.. det var evig kalt i vannet, men jeg trodde det skulle være kaldere. senere spiste vi og så var det sånn underholdning.  de læreran fortalte om et hus, der det bodde en mann som ikke viste seg for folk ( meg, vilde, malene og marius hadde prøvd å finne det huset før på dagen men det var litt skuuummelt :OO ) vi bråkte kansje litt før vi skulle legge oss, ehh.... også kom en dame som jobba der til oss og sa at hun hadde fått klager på oss og at visst vi ikke slutta så skulle de ringe  til politiet !! %O  

FREDAG: 
jeg våkna halv 7 ! og egentlig kunne vi sove til halv 9, men heldigvis så våkna alle de andre da også :P  så etter vi hadde pakka spiste vi og lekte en lek, og så spiste vi bjørnebær xD <3   vi blei henta i 12 tida.  

jaja... det var dn turen, da xP den var egentlig litt gøy :) liitt irriterende at jeg ikke kan legge inn bilder med denne datan, men..... 

Q: Liker du bjørnebær ?? <3

- Maria 


Videoer

video:jeeppp

SPØRSMÅLSRUNDE!!!

jeg kjeda meg litt så fant ut at jeg skulle ha sånn spørsmålsrunde xD  så da er det egentlig bare å spør!! Skal Prøve å svare på videoblogg! blir glad for så mange spørsmål som mulig(a)  

DA VAR DET BARE Å SPØR....NÅÅ!!Heeei!!!!

jaaa, da var vi her igjen da! :P  var nettop i byen og skulle kjøpe bursdagsgave til lillebror :-)) blei henta på skolen og var der helt til nå... :O  men så jo ikke etter gave hele tia da ;P 

I morra skal vi til Dvergsnestangen med klassen ! DET blir diiggg, bare at det er meldt litt dårlig vær, men... ( skal bade uansett) så må pakke senere i dag. 

men jeg hadde ikke så mye å skrive om jeg .... skrivs!

-Maria

Q: har du vært/skal du på klassetur i år? 


24.aug.2009

idag når vi skulle til skolen så hadde de andre glemt å vente på meg xP  og når jeg sendte melding å spurte om de kom snart så skreiv de at de var på vei, men da gikk de hele veien ned fra skolen og så ropte de liksom at de hadde glemt meg så alle kunne høre det, å det var liiiiitt flaut !!!!  vi hadde de første K&H timene i dag, og jeg kom på sløyd..... vi skulle lage en kniv og kutte den ut med sånn elektrisk sag! (vet ikke hva det heter) DET var skummelt, men det gikk bra, da ; ) jeg suger i sløyd. 

skal på trening om en og en halv time og jeg må kansje gå begge veiene, siden sykkelen funker ikke og mamma er kansje ikke hjemme så ho kan kjøre meg ! men jeg må uansett gå hjem : ( 

Når jeg skulle laste opp sånn header eller hva det heter, så gikk det ikke !!!! jeg har alltid klart det før, liksom. : O så det er derfor jeg ikke har header : P 

HAVE A NICE DAY ! <3

-Maria


yeey, ny blogg !

hehe, jeg har egentlig en blogg fra før av, men jeg fikk lyst til å lage en ny xP 
likte ikke helt navnet på den gamle : O jaja, men jeg har vertfall  litt erfaring med blogg da ; - )  

DAY TODAY:
idag var det andre dagen på haumyrheia ; - )  i første timen så dreiv Heidi (læreren vår) og snakka om masse, men jeg husker ikke hva det var nå xP i spansken så begynte læreren å snakke skikkelig mye på spansk, men det var jo ingen som skjønte hva ho sa så alle så litt rare ut da xP i gymmen hadde vi fotball : O  jeg sugde skikkelig, men det var jo gøy da : ) har ikke gjort så mye etter skolen..... har bare sett på one three hill og vært på dataen : /  men må jo ha noen sånne dager og da :P 

- mariaa 

PS: skreiv litt mye "da" men skal prøve å slutte med det xP
Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits