MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
sitter og øver,øver og atter en gang... ØVER!

i morra er det mattetentamen! jeg føler jeg kommer til å slite skikkelig, men det er jo bare noe jeg tenker. jeg føler alltid jeg kommer til å gjøre det dårlig, men for det meste så går det bra. Heldigvis! jeg kan vel egentlig det meste, bare at jeg sliter litt med vei/fart/tid. egentlig er det ikke så vanskelig, men jeg er skikkelig god til å glemme alt det med å gjøre om til ditt og gjøre om til datt.

(skulle legge ut et skikkelig furtetryne bilde her, men det ville ikke laste seg opp)

tidligere i kveld var jeg i bertes og bada. det var iskaldt, men utrolig deilig etterpå. hadde du sett bilder av dette stedet nå, hadde du sett sørlandet på sitt beste. hadde det vært noen grader varmere i vannet kunne du ha opplevd det også. jeg håper virkelig det blir masse fint vær i sommer (selvom jeg tviler), for jeg kommer til å tilbringe det meste av ferien her nede og savner virkelig all sola som egentlig skal være her om sommeren, men som dessverre har gjemt seg de siste årene.


bare for å bevise at jeg faktisk har bada...

skal du ha/har du hatt mattetentamen?
har du bada i år?


-maria


videoblogg: helt meningsløs...

 jeg orker ikke skrive noe akkurat nå, så dere får det på video. haha, det er ikke så veldig interesant, særlig fordi jeg har tatt halle videoen på speed...


har du hatt norsktentamen?

-Maria


hahaha...

nå har jeg nettopp sett en utrolig vittig film. "how to lose a guy in ten days". den handler om en dame som skal skrive en artikkel om hvordan man kan miste en fyr på ti dager og om en mann som er med på et veddemål som... eh, det er litt vanskelig og forklare. poenget er at filmen var utrolig morsom! holdt på å le meg i hjel flere ganger. så ja, jeg anbefaler den.
pappa kom inn med kaffe i stad. også sa han at jeg måtte være forsiktig så jeg ikke sølte noe på tastaturet. han har jo ikke noe grunn til å si det, for jeg har ikke velta han sin kaffekopp rett ved pcen han sin noen gang. neeeeida. eh, okei da... (men ingenting av det traff pcen, så jeg ødela ikke noe, hvis du lurte på det)

har du sett filmen?
er du litt klomsete av og til?

-Maria


elkem cup & is! <3

jeg har tilbrakt det meste av tiden i hallen i dag også. vi spilte første kamp klokka halv ni, og til sammen spilte vi fire kamper. 8. dels finale, kvartfinale, semifinale og til slutt : FINALE! og ikke bare spilte vi finalen, vi vant den! 7-5 mot otra!nå sitter jeg her å spiser is (igjen). de som kjenner meg vet at jeg elsker is. det er jo noe av det beste som fins (sammen  med tomater og jordbær da, hehe...).


yumm...

spilte du elkem cup? i så fall: hvordan gikk det med laget ditt?
flere som liker is?
(haha, dumt spørsmål)

-Maria


dagen min så langt...

nå har jeg endelig kommet hjem og fått skifta. jeg holdt på å brenne opp i drakta mi. det er utrolig fint vær ute, og så går jeg rundt i 7 timer med en svart, langarma drakt! ikke akkurat komfortabelt...
kampene våre var helt ok. de to første ble uavgjort og den siste vant vi. det siste laget (eller treneren de sin) trodde de kom til å slå oss denne gangen, siden vi hadde spilt uavgjort de to første, men der tok de feil(mohaha).
i morra skal vi spille den første kampen vår halv ni, så da må vi være i hallen klokka åtte! må nok legge meg tidlig i kveld ja... (århh)

nå har jeg bare tenkt å slappe av. (og spise is)


haha...

flere som spiller cup i helga? (elkem cup for eksempel)
hva har du gjort i dag?

-Maria


cup!

god morgen!
denne helga skal jeg spille cup! grunnen til at jeg er opp så tidlig er at den første kampen begynner ti over elleve, så jeg må være på spicheren ti over halv. har ikke spilt kamp på ca. to måneder nå, så for å være ærlig så er jeg litt nervøs...  er det ikke noen som sier at når man har nerver så går det bra? håper det er riktig. jeg skal spille tre kamper i dag. to på spicheren og en i gimlehallen. kampene har ganske langt mellomrom, så jeg tror jeg skal være i hallen i nærmere 7 timer! ikke så mye blogging fra meg i dag, med andre ord.


haha, helt mongo bilde, har litt dårlig tid. heia RIL!

skal du spille cup i helga?

-Mariasliten -.-

da har jeg nettop kommet hjem fra kristiansand stadion. dette har vært en tung, tung dag ( idrettsdag, for dere som ikke har fått det med dere).hvis jeg skal oppsummere dagen kort så var det sånn her: 60 meter, 60 meter, kulestøt, kulestøt, liten ball, liten ball, høyde, lengde, lengde, pause, liten ball, lengde, kulestøt, 60 meter, stafett. skal bli utrolig godt å få tatt seg en dusj etterpå. det vil si etter jeg har vaska gulvet på kjøkkenet og rydda og vaska rommet mitt.

fikk ikke tatt noen bilder for kameraet mitt var/er tomt for strøm.


dette var det første jeg gjorde når jeg kom hjem. er helt utkjørt (og trøtt).


og etterpå følte jeg for å dumme meg litt ut...

har du hatt en fin dag?
er din skole tatt ut i streik?
plager meg litt at ikke vår er det...

-Maria


idrettsdag!

i dag skal hele skolen ha idrettsdag(på Kristiansand stadion)! har egentlig gleda meg til det, men når jeg ser ut av vinduet nå, så vet jeg ikke helt. det pøsregner! hvorfor måtte det dårlige været komme akkurat i dag? dessuten skal jeg løpe staffet. hva var det jeg tenkte på når jeg sa ja til det? jeg føler det kommer til å gå skikkelig dårlig, og det at det regner gjør det jo ikke akkurat bedre. nå kommer hele (løpe)banen til å bli blaut og glatt. tenk om jeg sklir! ææææ, jeg gruer meg...skal din skole ha idrettsdag? (eller har dere hatt?)
hvordan er været der du bor?


-Mariaklassebildet...

i går fikk vi klassebildet vårt! ble sånn passe fornøyd, så hvertfall bedre ut enn i fjor! men så har jo klassebilder en tendens til å bli litt... jaaa, du vet. skjønner ikke helt hvorfor egentlig. kansje det er det at mann må se inn i kamera og smile. det er jo vanskelig å smile et godt smil på komando. det syns hvertfall jeg.nå må jeg dra å svette, er ikke opplagt nok til å dra på trening i det hele tatt, men det er cup til helga, så det er nok  best å gå.

blir du fornøyd/missfornøyd med klassebilder?
hva skal du finne på i dag?

-Maria


går glipp av hove! : - (

jeg hadde skikkelig lyst til å dra på hovefestivalen i år (åpningsdagen), men vet du hva jeg nettopp fant ut? jeg skal på  idrettsleir den uka!  jeg gleder meg jo selvfølgelig til leiren, men skulle gjerne hvert med på begge deler! vi har en hytte rett ved som vi deler med noen andre, så vi har den kun to uker i sommerferien. dene ganga skal vi ha den på den tia som hove er, også får jeg ikke dratt. hvorfor må ting jeg ser fram til kræsje hele tida? det samme skjedde med tornby cup. jeg kunne ikke være med fordi jeg skulle til Kreta (prioriterte selvfølgelig kreta før cuppen, men jeg hadde jo sett fram til den). sånn er livet, man kan ikke alltid få alt.


sitter og drikker kaffe. heh, kommer sikkert ikke til å få sove i natt for jeg kommer til å være så sykt hyper.

Har noe du har gleda deg til kræsja med noe annet?

-Maria

ehm, kundene først, eller?

meg og Ina var på Joker etter skolen i dag. hun hadde litt dårlig tid siden hun måtte rekke bussen. da vi sto ved kassa så begynte plutselig han mannen som satt der å snakke i telefonen. det var ikke akkurat noen overaskelse, for han gjør det egentlig hele tia, men det er jo ganske teit. vi sto å venta i over 5 min, og når han endelig var ferdig så blei han skikkelig sur, bare fordi vi spurte hvor mye noe kosta! altså det er på en måte jobben hans å hjelpe kundene, så hvis han heller vil snakke i telefonen så kan han vel bli telefonselger eller noe...


yey, kroppen min ser ikke så rar ut i virkeligheten altså (eller gjør den?).


nei, jeg følger ikke alltid med...

what have you done today?
blir du irritert på butikkfolk av og til?-Maria


da stikkår æ snart! :)

om sånn ca. en halv time skal jeg på et sånn infomøte om humanetisk/borgerlig konfirmasjon i byhallen (vet ikke helt hvor det er, men...). har egentlig bestemt meg for at jeg skal konfirmere meg borgerlig for lenge siden. det er ikke sånn at jeg ikke er en liten smule kristen, men det er uansett det som føles riktig... eller noe sånn. så nå sitter jeg her å nesten ber om at pappa skal komme snart, for jeg har absolutt ikke lyst til å komme for sent! jeg hater å komme for sent, for jeg føler alle stirrer på meg... hehe.


arkivbilde... har ikke tid til å ta et nytt.

konfirmerte/skal du konfirmere deg kristelig eller borgerlig?

-Mariahjemmedag! <3

jeg har vert hjemme fra skolen i dag. og nei, det er ikke fordi jeg er syk. skolen vår har hatt hjemmedag i dag! det er sånn at vi har vært hjemme å jobba med oppgaver i matte, norsk og engelsk for å forberede oss til tentamen neste uke. det var egentlig utrolig deilig. sto ikke opp før halv tolv i dag. etter at jeg var ferdig med alle oppgavene, gjorde jeg noe jeg ikke pleier å gjøre. jeg tok skatebordet til broren min (som han aldri bruker) og dro til shell. heh, bare for å si det, Maria + skateboard = ikke en god sammensetning. men det gikk faktisk helt ok.


soft shake... <3hva syns du om bildene?
har du gjort noe du ikke pleier å gjøre i dag?


-Mariaårets 2. bad & Starwars...

var nede å tok meg en dukkert etter trening i dag. det var deilig! eller, det var deilig etter jeg hadde gjort det. tror kansje jeg skal begynne å ta en dukkert hver gang etter trening (når jeg er hos pappa og det er fint vær). for det er så sykt...... forfriskende (?).
akkurat nå sitter jeg å ser "star wars" på NRK3. ikke at jeg følger så mye med. jeg er ikke noen stor fan av "star wars". fikk på en måte nok av det når broren min så absolutt skulle se alle filmene på en uke. føler dessuten at alle filmene handler om det samme, så for meg blir det litt kjedelig i lengden. altså, de handler sikkert ikke om akkurat det samme, men det er hvertfall min oppfattelse.

har nettop redigert noen bilder jeg tok tidligere i dag :liker du star wars?

-Maria


umotiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert.... :)

nå har jeg nettop kommet meg ned til pappa. sitter å ser på stabæk - start kampen. start skal jo selvfølgelig vinne, selvom det ikke ser sånn ut akkurat nå. 1 -0 til stabæk... søren au!
skal på trening halv syv. for å være helt ærlig så er jeg ikke helt  motivert. det er jo egentlig fridag, og når det er fridag vil man jo helst slappe av ute i sola (eller inne hvis det er dårlig vær). det er hvertfall sånn jeg ser på det. men det er egentlig ekstra viktig å dra på trening nå, siden vi skal spille cup til helga + at jeg tror ikke jeg kan i morra siden jeg skal på infomøte om konfirmasjon.


100 % naturlig... yeeeeeez! (null sminke : - O )

Hvilket lag heier du på?
skal du på trening i dag?

- Mariayndlingssangene mine akkurat nå!

har ikke noe å blogge om, så tenkte jeg skulle vise dere yndlingssangene mine! altså, jeg skifter yndlingssanger hele tida, men dette er de jeg elsker akkurat nå:

 something about the sunshine - Anna Margaret


Honesty - Beyoncè


hero - Enrique Iglesias

do you remember - jay sean (ft. sean paul & lil jon)

use somebody - kings of leon


when i look at you - miley cyrus


underneath your clothes - shakira


caught in the middle - A1


sweet child of mine - gunsN`roseshva er dine yndlingssanger for tida?

-Maria


hva skjedde med køen i går?

du skulle sett alle bilene som var utenfor joker i går. det var helt sykt! jeg trodde først at det var noen i et av husene rundt som hadde en veldig stor fest eller noe, men det var det altså ikke. seriøst det var stappfult inne i butikken. tror aldri jeg har sett en så stor kø i en matbutikk i hele mitt liv faktisk! hvorfor skulle det være så himla mange folk der akkurat i dag mon tro? heh, det er sikkert fordi det er pinse, men likevel, det var helt sykt.
på veien hjem hadde jeg å broren min en liten "krangel" om cola. han syns - som han sier - at cola er himmelsk, fantastisk... OSV. det er nok mange som er enig med han. for å være helt ærlig  så synes jeg selv at cola smaker dritt. ikke at jeg har smakt dritt altså, men... ja, jeg synes hvertfall ikke det smaker så godt.


Kjole - Gina tricot
Cardigan - Cubus
kjede (med sommerfugl på) - et eller annet sted i Mexico

pleier det å være mye kø i butikkene rundt der du bor?
hva synes du om cola?

- Maria

mobilblogg: sorry, dårlig dårlig mobilbilde. Jeg holdt på med du langt innleg i stad, men så slutta

483118-1-1274562993717.jpg
mobilblogg: sorry, dårlig dårlig mobilbilde. Jeg holdt på med du langt innleg i stad, men så slutta plutselig nettet å virke! Utrolig kjipt ! Håper virkelig det er en sånn endagsgreie for hvis ikke har vi ikke nett før på tirsdag! Krysser fingrene for det beste jeg :-)


rydderydderydderydderydderydde.....

jepp nå har jeg rydda et av rommene nede + litt andre ting... vi må visst rydde en del framover siden vi skal leie ut huset i sommer og det er MYE å gjøre. det er litt kjipt, for jeg liker absolutt ikke å rydde! eller, noen ganger er det helt ok, men da gjør jeg det av egen fri vilje, nå er jeg liksom nødt, og da er det ikke så gøy.kameraet mitt ligger til lading, så det ble et gammelt bilde. eller gammelt og gammelt... det er fra forrige fredag, men dere vet, nå for tida føles jo alt som om det var så lenge siden (dere har vel sett den reklamen?).

er du glad i å rydde?

-Mariadumme veps...

jeg hørte en summelyd med en gang jeg kom til bevisstheten i dag... det første jeg tenkte var "Neeei, nå har det kommet en veps inn på rommet mitt igjen", og det var helt riktig! så da var det bare å dra med seg PCen, kamera og ipoden og komme seg ned i stua. som du kansje har skjønt så hater jeg veps!

nå skal jeg se finalen av paradise på Tv3.no. jeg har jo egentlig fått med meg hvem som vant, men jeg skal se den likevel. må jo ha noe å fordrive tia med. det er virkelig ikke normalt at jeg er våken  på denne tiden av dagen...så da er det vel bare å si god morgen!

flere som ikke liker veps?

-Mariadet var ikke sååå ille...

ja som jeg nevnte tidligere så var jeg å Vilde i byen idag. dro først på mcDonals og kjøpte milkshake, så på kiwi og kjøpte chips og så gikk vi ned til bystranda. og hva gjorde vi der? jo, vi bada! jeg trodde det skulle være iskaldt i vannet, men - tro det eller ei - det var det ikke! det var faktisk ganske deilig. hehe, der fikk jeg meg en positiv overaskelse...

da vi var ferdige gikk vi opp til byen å kjøpte milkshake igjen. ja, jeg vet jeg ikke alltid er så sunn, men det er tross alt en del av min balanserte diett. eller, det er hvertfall det jeg liker å tro...


tenkte jeg skulle gi dere et strålende smil (heh, strålende og strålende...), siden det er så strålende vær ! :)

har du bada i år?
har du gjort noe gøy i dag?

-Maria


mobilblogg: Sitter på bussen på vei til byen.

483118-1-1274446086219.jpg
mobilblogg: Sitter på bussen på vei til byen. Skal dit med vilde og bade. Årets første bad! Det kommer til å bli iskaldt...


dagen i dag... :)

i dag har jeg vært på skolen for første gang på en uke. det var faktisk helt ok i dag. vi måtte være i klasserommene til tiende, siden de hadde eksamen. i Spansken tror jeg egentlig vi skulle ha jobba med grammatikk og sånn (det vil si kjedelig), men siden vi hadde vært så flinke hele året (hehe...) så så vi heller på film. tror den het "carlito". den var egentlig ganske søt, men ganske kjedelig også.

kantina var ikke åpen i dag, siden tiende hadde eksamen - skjønner egentlig ikke hvorfor det var en god grunn for å stenge kantina, men... - . jeg og Vilde hadde ikke med oss mat, så vi gikk jo resten av dagen og holdt på å sulte i hjel (hvertfall jeg). så etter skolen gikk vi på joker å kjøpte rullekake og sjokolade. kansje ikke det sunneste i verden, men nå er hvertfall ikke jeg kjent for å være så sunn heller.


måtte brette opp buksa mi i dag. har faktisk ikke brukt den cardiganen så mye heller... årrhh, det er så deilig vær for tia <3

hva har du gjort i dag?


-Maria


frisk som en fisk! :)

haha, det passer egentlig ganske bra og si at jeg er frisk som en fisk, for jeg er (endelig) frisk og jeg er faktisk en fisk! heh... hvertfall hvis man tenker på stjernetegnet mitt.
tidligere i kveld kom Ina innom meg for å se hvordan jeg hadde det. jeg hadde det selvfølgelig bra - for jeg var jo frisk som en fisk - så vi gikk ned på vardåsbana for å treffe Ragnhild. kom hjem ca. kvart på 9 og lagde meg kveldsmat. noe dere kansje ikke visste er at jeg faktisk liker og lage rare sammensettninger (eller noe sånn) med mat, som den ganga jeg knuste en Marylandkjeks og tok det oppi en skogsbæryoghurt. det smakte faktisk ikke så godt. det jeg gjorde i dag var og koke nudler og .... - jeg er nesten sikker på at det første dere kommer til å tenke nå er æsj - putte reker oppi! hehe, jeg vet det høres ekkelt ut, men det var faktisk ikke så ille.


fikk nesten til å skjeile jo... 

dere har sikkert lest dette på tusen andre blogger, men jeg kan ikke la være å si det... det er så fint vær! seriøst, det er sånn ca. 20 grader , klokka 10 på kvelden! er det rart jeg føler det er sommer eller?hvordan er været hos deg?

-Maria Outfit - 19/o5.2o1o

jeg er syk i dag også jeg. når jeg tenker over det har jeg faktisk ikke vært på skolen på en uke! men i morgen SKAL jeg på skolen. er så utrolig lei av å sitte inne og kjede vettet av meg. særlig siden det er så fint vær!

siden jeg ikke har så mye å blogge om (skjer ikke så mye når man er syk vett du), så tenkte jeg å vise outfitten i dag.YES, speilbilde...! ( :- / )


T-skjorte - Vero Moda (kjøpte den i danmark for noen år siden)
topp - Gina tricot
Tights - Gina tricot

nå skal jeg prøve og få rydda rommet... jeg tror vi alle vet at jeg ikke kommer til og bli ferdig med det på 1-2-3...

Hva syns du om outfitten?
hvordan er været der du bor?

-MariaSjuuuuuuuuuuuuuug....

JEG ER SYK I DAG!
har bare ligget og sovet i flere timer nå. er særiøst helt gåen. jeg har jo ikke akkurat hatt så mye å finne på, så det er ikke så mye å blogge om heller.... århh, jeg hater å være syk!

kom over det her på youtube:

haha, de er så vittige.... "når man skal slænke seg er det veldig viktig at man følger med på kaaaloriene". ja, jeg vet jeg har dårlig humor.

mamma kom nettop hjem en tur, og da hadde hun med seg denne :


YT - mellommåltid. jeg elsker det!

tror kansje jeg legger ut noen bilder og sånn fra i går senere, men er ikke sikker.  we`ll see...

har du smakt YT - mellommåltid?

- Maria

jepp...

(det finnes liksom ingen bra overskrift for dette innlegget)

nå har jeg rydda hele rommet, så det er vel egentlig bare å hoppe til køys. ååå, jeg gleder meg til å stappe i meg masse is i morra!

snakka med vilde på MSN i stad ( http://vildehelenee.blogg.no/ ). hun viste meg denne utrolig fine/triste sangen...


seriøst, jeg begynner nesten å grine... det må jo være helt forferdelig! men hun som synger har jo utrolig fin stemme, da :)

hva syns du om sangen?

-Maria

PS: haha, dette ble et utrolig dårlig innlegg! tror jeg er for trøtt til og finne på noe bra å skrive!


going to the zoo..!

jepp, i dag skal jeg i dyreparken. vet ikke helt når vi drar , men jeg tipper det er sånn i 1-2 tia. det kommer sikkert til og bli stappfult der i dag, siden det er mange som har fått gratisbilletter. 


ble googlebilde i dag... julius <3


hehe, det var egentlig ikke denne sangen jeg skulle ha, men jeg fikk plutselig ganske dårlig tid, så det ble den.

hva skal du i dag?
flere som skal i dyreparken?

-Maria


the city...

nå har jeg nettop kommet hjem fra byen. har vært der med Maria. veldig lenge siden sist, så det var jo kos :) har egentlig ikke hvert der så lenge, men har hvertfall fått kjøpt noe (selvfølgelig).


topp fra Gina tricot.


øredobber fra CMYK.

århh, jeg må snart blogge litt mer om hva som skjer, men jeg har liksom ikke så mye å by på akkurat nå....

hva syns du om innkjøpene?

-Mariany header! :)

da har jeg endelig fått ny header! begynte og bli utrolig lei av den gamle, den har jo vært der i evigheter (eller noe sånt).
er hvertfall veldig fornøyd med at jeg endelig har fått lagd en ny en. kommer nok til og bli lei av den etterhvert, men...det er kansje litt vanslelig å se, men nederst står det en sang som jeg var veldig glad i når jeg var liten:

"smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får. selvom du glemmer at en og en er to, så må du aldri glemme å være snill og god."

det er jo et poeng i den sangen da... 

hva syns du om headeren?

-Maria


Outfit - 14/o5.2o1o

lenge siden jeg har vist outfitten min, så tenkte jeg kunne gjøre det i dag...


bukse - pieces
topp - bik bok
cardigan/bolero (eller hva det nå heter) - aner ikke, fikk den av mamma for leeenge siden.

what do you think ?

-mariadagens innkjøp! :)

jepp, i dag har jeg vært på senteret med Ina, Camilla, Elise og Noorzia. koselig... :)
har jo selvfølgelig kjøpt noe. tror vel egentlig aldri jeg går på senteret uten å kjøpe noe. hva er vitsen med det liksom?

her er hvertfall det jeg kjøpte i dag:


armbånd fra H&M.


Neglelakk fra Cubus (men de selges jo andre steder også).


Lipsmacker fra cubus (hehe, den lukta så godt).


øredobber fra glitter.


topp fra ONLY.


kjole fra Gina tricot.

og det var vel egentlig det. Hva synes du?

- Maria


arghh....

"Drittbuss!" haha, det var det jeg tenkte inni hodet mitt i stad. jeg skal på senteret med Ina og noen flere fra klassen i morra, og da må jeg jo ta bussen siden pappa er på jobb. jeg er ute på en øy nå, så da må jeg selvfølgelig kjøre båt for og komme meg til land. hadde tenkt å ta buss fra kongshavn, men der gikk det søren meg ikke en eneste buss før på kvelden! tror du jeg holdt på og klikke, eller? århh, jeg blir så sur på rutetabeller av og til!

Heldigvis for meg ordna det seg. det er en sånn landhandel i nærheten som ikke er åpen før til sommeren. siden det sikkert ikke er så mange folk der nå, så kan jeg ta båten dit og ta bussen fra tømmerstø. det dumme er at den bussen jeg skal ta ikke går til det busstoppet som på en måte er hovedbusstoppet for alle bussene i randesund.... og ja dette skjønner dere sikkert ingen ting av likevel. Poenget er at det kommer til og bli litt stress.

ok, helt tilfeldig tabell. tror aldri jeg har vært i kongsberg en gang...

er jeg den eneste somm blir forvirra av rutetabeller?


(må bare understreke at start leder 3-0 over Jerv. Jerv er faktisk det laget jeg heier på i 2. divisjon, men i denne kampen heier jeg selvfølgelig på start!)-Maria 


coffeeeeeeee....

hehe, jeg vet at over halvparten av dere sier "æsj, kaffe" eller ett eller annet sånn, memn jeg elsker det! er ikke så glad i svart kaffe og sånn, men kaffe mokka og kaffelatte...OSV. så akkurat nå har jeg faktisk lagd meg det!


ja, det var sånn ferdigkaffe eller hva man skal kalle det.


yumm....

hva sier du? kaffe - nam eller æsj?

-Maria


god morgen!

god morgen solskinn, og jorden sier hallo! (var ikke det noe willy wonka sa?) vel, det er ikke akkurat solskinn, men...
fikk ikke blogga i går kveld, fordi vi hadde besøk av besteforeldrene mine, og så måtte jeg pakke litt fordi vi skulle ut til haraldvigen. vi kom ikke ut hit før 12  og siden vi måtte opp klokka 9 idag så var det bare og legge seg.

nå tenker du kansje:" hvorfor måtte du opp klokka 9?"  jo, haraldvigen er en leirskole og da spiser jo alle på samme tid. frokosten var klokka 9, så da måtte jeg opp klokka 9.skal prøve og få tatt noen bilder denne helga, sånn at jeg kan få lagd ny header. har begynt å bli utrolig lei av den gamle nå.

Har du vert på haraldvigen?
hva skal du bruke langhelga til?

-Marianew stuff! :D

haloisen!
i går kveld fikk jeg noen ting som pappa og stemora mi (eller kansje mest stemora mi) hadde kjøpt. tror de hadde kjøpt noe av det til bursdagen min (6.mars), men så fant de ut at de hadde kjøpt litt mye. hehe, det gjorde jo ikke meg noe akkurat. jeg elsker å få nye ting!

her er det jeg fikk:

sokker fra hummel.


enda flere sokker fra H&M.


STRØMPEBUKSER! hehe... de er egentlig til 17.mai. er usikker på om jeg skal ha kjukke eller tynne, så jeg fikk begge deler. (H&M)


haha, nice... Underbukser fra pieces.


dårlig bilde.. (:-O) topp fra ONLY.


topp fra bikbok.

også fikk jeg noe av tanta til stemora mi (jeg tror kansje jeg bare har møtt ho èn gang, men det er jo koselig fordeom)

et skjell! (fra thailand) det var ganske fint da. og når man tar det inntil øret så lager det lyd (du vet sånn bølgelyd, eller hva man skal kalle det). haha, de kuleste skjellene er jo de som lager lyd! :)

nå må jeg gjøre meg klar til trening. klarer ikke å finne treningstightsen min. er redd for at jeg har glemt den i hallen.... ingen bombe egentlig, så glemsom som jeg er.

hva syns du?
har du fått noe nytt i det siste?


-Maria

yes, mattedag!

ehm, det høres kansje ikke så gøy ut. mattedag = en hel dag med matte! og det var det vi hadde på skolen.

vi begynte ikke før halv 9 i dag (et kvarter senere), så det var jo litt deilig.
i første time skulle vi spille sånne mattespill. det var egentlig helt ok. særlig siden min gruppe  vant hele tiden. i andre time skulle vi bygge en bro av pinner og se hvor mye den tålte. det gikk jo... bra? neeei, det gjorde det vel egentlig ikke. i siste time hadde vi stjerneorientering der vi skulle løse matteoppgaver på hver post. det gikk sikkert greit det også... det eneste som var litt kjipt var at vi måtte være i små grupper hele tiden og jeg var med tre gutter. to av de gadd jo ikke og gjøre enn dritt, så...

nå er det endelig fri. det er utrolig deilig! tenk at det ikke er skole før tirsdag! for å feire det, eller kansje mest fordi jeg hadde lyst på, så måtte jeg jo kjøpe en is! hehe...haha, pusen kom i veien...

har dere hatt mattedag?(noen gang?)
deilig med fri?


-maria
dinnertime!... now?

haha, ja nå! vi har liksom ikke spist noe "felles" middag i dag, så jeg må lage min egen, og siden jeg bare måtte se på simpsons og  bare måtte gjøre noe på PCen og bare måtte jeg ta en dusj (etter trening), så ble det ikke før nå. ja, du kan godt kalle meg en somlekopp, for det er det jeg er. 

har stekt hamburgere til middag. Jeg bare elsker hamburgere, det er så sykt godt! selv om mine hamburgere alltid blir litt brente.....heh.


jeg har helt klart ikke fritids mens jeg venter på at plata skal bli varm... neeeeida.


in the beginning...


klæsja på litt ketshup og dressing og etterpå så det veldig delikat ut. ehm, neeei, det gjorde kansje ikke det, men det smakte hvertfall godt! :)

Er du glad i Hamburgere?

-Maria


Mobilblogg: Sitter i jentegarderoben på skolen....

483118-1-1273572393715.jpg
Sitter i jentegarderoben på skolen. Halve klassen skal ha svømming så da sitter vi andre her også bare for å slippe og gå ut. Haha, vi er smarte!

-Maria


daddy`s PC

nå sitter jeg og blogger fra pappas PC. Det må jo være en av de treigeste PCene i verden, men jeg har vel egentlig ikke noe valg når min egen PC fremdeles er hos mamma. tror jeg får henta den i 5-6 tida, men jeg skal på trening halv syv, så det er ikke sikkert det blir noe mer blogging før i ca halv 9-tia.
 I dag har jeg faktisk ikke så mye lekser. kun spansk og øve til naturfagsprøve. Utrolig digg!

kjenner jeg pappa rett så har han lagra alle bildene på et sted de egentlig ikke skal være, så det går sikkert ikke an og laste de opp. vi får se...


nei, har du sett, jeg fant faktisk ett!
(det var faktisk ikke meninga at de skulle rime altså, men det gjorde det visst)

Hva skal du i dag?

-Maria
Fritids...

Har litt fritids av og til. ikke diss rommet mitt!


skal bli flinkere til og lage videoer.... Ny uke nye muligheter.

-Maria


haha....

fant noen filmer av meg og Maria, da vi gjorde flaue ting (og dansa) for noen år siden....

haha, for en stil jeg/vi hadde......


tror det er en film til, men jegb kunne ikke finne den nå, så får legge denn ut senere...

-Maria


Videoblogg!

jeupp...koseliiiig.....(?)

tror du ikke jeg nettop fant ut at jeg hadde lekser igjen? joda...
så nå skal jeg sette meg ned og kose meg med leksene! Heldigvis er det fredag i morgen, noe som betyr "ikke trening" så det er ikke så viktig hvor mye søvn jeg får. altså jeg har ikke tenkt å være oppe hele natta hvis det var det du trodde, men jeg kommer garantert ikke til og sove før halv 12 ihvertfall.

jeg har jo noe positivt og komme med også (heh, positivt for meg hvertfall...).
mamma har sånn "jentekveld" (jeg ville heller kalt det "voksne-som-snakker-og-ler-kveld", men... hehe).
de har spist is og sånn og da var det jo noe igjen, så nå sitter jeg og spiser noe av det beste som fins (kansje bortsett fra tomater), nemlig IS!


yumm....

haha, jeg må bli bedre til å ta bilder.

elsker ikke du også is?

-Maria


åårheee.....

haha, fin overskrift eller?

jeg så nettop Start - Lillestrøm kampen på  Zebra. jeg var jo helt sikker på at Start kom til å vinne (og det var jo bra), siden de leda med to mål, men så endte kampen 3-2 til Lillestrøm! årrrrhhe.... sykt irriterende!
ikke noe tvil vilket lag jeg heide på hvertfall:


har ikke fått skifta eller dusja etter trening siden kampen begynte akkurat når jeg kom hjem. Får gjøre det senere i kveld. det virker kansje uhygienisk, men hvem bryr seg egentlig når jeg bare er hjemme? hvis jeg skulle ut blandt folk hadde jeg selvfølgelig gjort det rett etter trening!

hvilket fotballag heier du på?

-Maria


tungt?

da har jeg nettop kommet hjem fra trening. hadde en hel time med styrke, kondisjon og spenst! tungt? ja, litt.utrolig deilig å kunne trene i tights og t-skjorte ute.

nå sitter jeg og ser på Rosenborg-Stabæk på TV2. det er jo nesten garantert at Rosenborg kommer til å vinne, så jeg heier på de. for å være ærlig så er Stabæk kansje det siste laget jeg ville heid på. er ikke helt sikker på hvorfor, men sånn er det hvertfall. haha, jeg var på Start - Stabæk kampen på Sør arena i sommer. det satt noen folk bak oss som slang utrolig vittige komentarer til stabæk spillerene hele kampen. Holdt på å le meg i hjel xP

Hvem heier du på? Rosenborg eller Stabæk?

-Maria


OPPTUR!

i dag sov jeg helt til 8. århh, det var deilig! skoledagen vår begynte ikke før 10 i dag, siden vi skulle gå en sånn tur i Jegers. Vilde kom til meg ca. 08.50, og siden vi ikke skulle ta bussen før 09.28, så vi paradise episoden fra i går (ikke hele da). merker jeg blir litt flau ove ho nye (jeanett?) siden ho er liksom så.... eh, jeg vet ikke helt jeg. det er sikkert litt fordi hun kommer fra kristiansand.

I Jegers skulle vi gå en løype opp til "den omvendte båt" (en stor stein som ser ut som en båt som ligger opp ned). det var fem poster og på tre av dem var det konkurranser. på den første var det stylteløp. det var seks stykker fra klassen som skulle være med og jeg var jo selvfølgelig en av de. på den andre posten skulle vi (hele klassen) gjette hvor langt et klatretau (tror jeg) var. vi gjetta 28,5 m. på den tredje posten skulle vi feste så mange klesklyper vi klarte i ansiktet på to min (tror det var for å se hvor godt vi tålte frostskader/frostbitt eller hva det nå heter). jeg klarte 9. det var læreren vår som vant siden hun klarte 30, eller noe (det må ha gjort sykt vondt).

når vi kom tilbake fra turen så var det noen som dreiv å grilla laks. Jeg ELSKER  laks, så jeg måtte jo selvfølgelig smake. det smakte utrolig godt!

på bussen hjem så måtte jeg stå nesten hele veien hjem. det var så mange som skulle til søm at de måtte nekte noen å komme på, fordi det ble for fullt. altså, når man har gått i flere timer og er skikkelig sliten i beina så er det ikke så gøy å stå i ti min..har ikke tatt noen bilder fra turen, men kan være jeg finner noen på nettet senere, siden de tvar en dame som var med å tok bilder av oss.

Har klassen di vært med på OPPTUR?
hva har du gjort i dag?


-Maria


my weekend !

tenkte jeg skulle lage en video av helga mi, sååå.... ja, jeg gjorde rett og slett det. håper dere liker den.Hva syns du?

-Maria


god morgen, god morgen.....

 jeg ble vekka klokka kvart på 8 av at mobilen min ringte. Da jeg hadde tatt den og sagt "hei, det er Maria" med SKIKKELIG trøtt stemme, hører jeg bare noen gutter i klassen som synger  "god morgen, god mooooorgen....OSV.  Nå får jeg ikke den sangen ut av hodet! irriterende? JAAAAA!

senere i dag drar vi på tromøya. vi har hytte der, men det er bare en sommerhytte så det kan nok være det blir litt kaldt... 
skal vær eder til i morgen. åhh, jeg ELSKER tromøya <3 
men det jeg skulle si var at det ikke blir noe blogging før i morra ettermiddag/kveld, fordi  vi ikke har internettdekning der (tror jeg).

gammelt bilde fra tromøya (2003). fant ikke noen bra bilder fra jeg var eldre ;-P


nå må jeg få pakka og vaska kjøkkengulvet (plikter, plikter...) så skal vi dra.

God helg!

har dere sommerhytte?
blitt vekka på den måten før?

-Maria

Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits