MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
Its raining meeeeen, HALELLUJA....

jepp, det er ikke tull. her i Kristiansand regner det menn...
Ok, det var visst tull, men det regner noe... bare ikke menn.

i går var hele klassen ute og plukka søppel. det gikk faktisk veldig fort, ca 1 time! det var kansje ikke så gøy, men vi tjente 10.000 kroner til klasseturen i tiende. nå har vi tilsammen 40.000 kr!  vi sa det til en i B-klassen og han fikk jo helt sjokk: "Har dere 40.000? Vi har bare 200!" haha...elsker ikke alle pusur?

men nå må jeg stikke på trening, ha en fin dag videre!

-Maria

elevkveld!

HI!

nå skal jeg snart på elevkveld på skolen. det blir jo gøy. tror den forrige jeg var på var i februar eller noe... denne ganga kommer visst de som går i syvende også, så det kommer nok til og bli veldig fullt på den lille skolen vår. (eller det er jo en del som ikke kommer da, men...)T-shirt - Monki
Bukse - H&M

Hva syns du om outfitten?

-Mariajeg er kokokomo?

haha, jeg fant nettop en e - post som jeg sendte til meg selv for ca. en måned siden. skulle sende over en video fra mobilen som jeg hadde sendt på bluetooth til mamma sin PC (siden jeg ikke har kabel til mobilen, eller har bluetooth på PCen), men så tok det så utrolig lang tid at jeg begynte å kjede meg......  sånn ble det seendes ut:


jaja, blalalalalaliohfuohcxk. dette er jo gøy, vett du! (NOT!NOT!NOT!NOTTINOTTINOT!) den hemma videoen vil jo ikke LASTE SEG opp for søren! årrrrrrhhh! er det MULIG? im going bananas! Its BANANAS! Bi-æi-en-æi-en-æi-es! ITS BANANAS! BI-ÆI-EN-ÆI-EN-ÆI-ES! 

JEG ER KOKOKOMO (?) 

-MAria (koko) 

IM NAKED! (NOT!) 

hehe...

fant forresten videoen også (som lastet seg opp etter hvert), den er fra når vi var på gautefall med skolen. av en eller annen grunn kunne man ikke høre hva vi sa, så la til en sang i stedet:


blir du gal når ting tar lang tid?

-Maria


nå bærer det til sukkevann....

jepp, nå drar jeg på trening snart, skal bare spise noe først. årh, jeg er så sulten!

i siste time i dag hadde vi svømming. tror du ikke putene til bikinitoppen min lå igjen hos mamma? jo, det gjorde de, og uten de blir jo hele greia gjennomsiktig! det var jo litt krise..... HELDIGVIS fikk jeg låne vilde sin.  tørr nesten ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis ikke.

men da får jeg vel dra, da. har stappa i meg to skiver nå, så da er det vel bare en ting som gjenstår....


tomat <3 hva ville vel livet hvert uten?

er du glad i tomater?

-Maria


jihaaa!

Da er jeg tilbake! fra i morgen av skal jeg begynne å blogge fast her igjen, og da skal jeg prøve og få minst to innlegg om dagen. så, ja..Hva syns du om at jeg skal begynne igjen?

-Maria
Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits