MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
alt handler om motivasjon....

..... og motivasjone til og blogge har absolutt ikke hvert på topp i det siste. jeg har flere ganger vurdert og slutte med blogging, men jeg har bare ikke fått meg til det. i dag etter skolen kom Vilde med en genial idè om at vi kunne begynne og blogge sammen. og sånn har det nå blitt. vi har starta en blogg sammen som heter : http://vhmf.blogg.no/

jeg kommer ikke til og slette bloggen, i tilfelle jeg en gang skal starte og blogge for meg selv igjen, men for denne gang er det over og ut.
så da er det vel ikke annet og si enn at jeg håper dere vil lese bloggen vår ;-)

-Maria


treningtreningtrening....

nå skal jeg være på trening om en halv time, og jeg må gå så jeg har litt dårlig tid, men må bare slenge inn ett lite innlegg.

i musikktimen i dag så skulle vi finne ut hvem som skulle gjøre hva i band. JEG skal synge! huff, jeg er virkelig ikke god til og synge. jeg advarte de andre på gruppa, men NEIda, jeg skulle synge.... jaja, jeg overlever nok det også.


sånn går det når man har dårlig tid.

har du dårlig tid av og til?

-Maria


hvem er kjekkest?

haha, tenkte jeg skulle ha en sånn "hvem er kjekkest - greie", så....eh, ja, hvem er kjekkest i A1?


Mark Read , Ben Adams eller Christian Ingebrigtsen?

hvis jeg skulle velge så ville jeg sagt Ben Adams (i midten) men det er jo bare min mening.

Så hvem er kjekkest?

-Maria

PS: ikke at jeg er verdens villeste etter A1 eller noe, men jeg syns jo noen av sangene er litt bra.just some more blablabla...

 i dag fikk jeg meg en utrolig god latter! meg og Vilde gikk hjem fra skolen også skulle vi ned en skikkelig bratt isete bakke. jeg sklei (selfølgelig) og siden hun holdt fast i meg så raste begge to ned hele bakken på rompa. HAHA, vi holdt på og le oss i hjel.

nå har jeg nettop gjort ferdig en lekse om barnearbeid. åhh, jeg skjønner ikke at det er mulig og utnytte barn på den måten. de blir jo helt ødelagt bare på grunn av noen teite folk som vil ha mere penger. jeg blir bare så utrolig forbanna (tror ikke jeg har brukt det ordet før). her er linken vi skulle inn på i leksa: http://www.unicef.no/Barn+og+unge/Fakta+om+barn/Barnearbeid


det er bare og smile og være glad for at vi har det så bra her i Norge!

Hva syns du om barnearbeid?
har du fått deg en god latter i det siste?

-Maria


Seriestart!

halloisen...
nå sitter jeg og ser på hopprennet i holmenkollen (på TV, da). heier på Bjørn Einar Romøren. synes virkelig han fortjener det etter det han har vært gjennom, og han har jo gjort det bra så langt! 

senere i dag skal jeg på kamp! start - sandefjord. nå har jeg venta lenge på at tippeligaen skulle begynne, altså. synes det var slemt av fædrelandsvennen og telle ned allerede når det var 60 dager igjen, for det gjorde meg jo bare skikkelig rastløs, men ENDELIG er det seriestart! HEIA START ! <3Hvilket lag heier du på ?

-Mariamobilblogg: Jepp, da ligger Jeg her i stua og er egentlig bare klar for og sove ( men Jeg tror ikke

483118-1-1268522432852.jpg
mobilblogg: Jepp, da ligger Jeg her i stua og er egentlig bare klar for og sove ( men Jeg tror ikke det kommer til og Skje paa en stund, akkurat ). Akkurat naa sitter Jeg og ser paa rod-loper-repriser fra oscar. Utrolig kjipt egentlig, men noe maa man jo se paa... Natta! - maria


camping i stua... !

nå har jeg nettopp sett "star trek". den var egentlig helt ok, men det var litt vanskelig og skjønne hva som skjedde av og til.

jeg og broren min fant nettopp ut at vi skulle sove i stua..(haha). jeg skal sove akkurat her jeg sitter nå, rett ved PC - kabelen! da blir jeg i hvertfall den første som får tilgang til internet i morgen.
Men jeg skal selvfølgelig ikke legge meg enda. tror kansje jeg skal se reprisen av Oscar - utdelinga på NRK3, eller noe, men det er ikke sikkert jeg gidder og se hele.


Har du sett "star trek"?

-Mariagood morning!

good morning sunshine! åhh, det er så deilig og kunne si det. nå er det jo faktisk sol om morgenen. det har jeg ventet lenge på!
 jeg var så flink og var våken halv 8 i dag, men jeg sovna igjen da. uansett er jeg litt overaska over hvor flink jeg er til og stå opp for tida ( i helgene hvertfall).

denne helga skal jeg ikke spille noen kamper eller gjøre noe spesielt. det er sykt deilig, egentlig. tror det er den første helga på lenge at jeg bare kan slappe fullstendig av.


denne sangen får jeg bare ikke ut av hodet. haha, fjeset til han som synger passer virkelig ikke til stemmen. noen fler som har merka det?

Hva skal du i helga?

-Maria


blåmerke...

årrh, vi tapte kampen i dag. tror egentlig aldri vi har tapt mot de før, men det gjorde vi i dag. jaja, vi overlever nok... (haha, det har jeg blitt veldig flink til og si for tida) 

jeg har fått et sånn "stort" , vondt blåmerke på kneet. det begynte med at vi hadde innebandy i gymmen og så var det en som smalt bandykølla rett i kneet mitt (ikke med vilje da). det var utrolig vondt skal jeg si deg. senere på dagen skulle jeg jo spille kamp, så siden jeg står i mål fikk jeg selvfølgelig veldig mange baller akkurat der. nå sitter jeg altså her med en stor blå kul på kneet! *yeeees....

haha, det er sikkert kjempegøy og lese om blåmerkets utvikling... det er sånt man får når jeg ikke har mye og skrive om.jeg er IKKE trøtt, asså-....

Har du blåmerke (hehe) ?
er du trøtt?

-Maria


kamp i daag...

Endelig kom jeg meg vekk fra den livsfarlige skoleveien. det regna snøballer! jeg fikk sikkert 5 i nakken og ned i genseren + at jeg fikk en i øre! hehe.....

om ca. en time skal jeg spille kamp mot randesund 3. vi må møte en halv time før, så jeg må visst dra snart.
noen som vil ønske meg lykke til?


Oioioi..... HEIA ehhh.... oss-randesund! (?)

i dag har jeg jo ikke lekser eller noe, så da blir det nok flere innlegg enn dette.

Skal du noe i dag?

-Maria


trening og sånn...

i dag så vi ferdig "Tommys inferno" i RLE- timen og jeg sier det igjen: syk, syk og atter SYK film. altså for det første så er det ingen som snakker på den måten som de gjør + at, eh ja det skjedde så mye "sykt" at jeg gidder ikke og ramse det opp. (men jeg kan si det handla veldig mye om ...ehh... å ligge med folk,på en måte). den tar jo egentlig for seg stor problemer for ungdommer og det er jo en god tanke, men det ble liksom litt for mye...

Om en time drar jeg på trening og kommer ikke hjem før klokka kvart på 8 eller noe. skal først på håndballtrening i en og en halv time og så på hiphop. Torsdag er alltid en travel dag, men jeg har jo valgt det selv. det er ingen som tvinger meg til og trene, heller. 


haha, bilde fra bursdagen. liiiitt redigert, kansje?

har du travle dager av og til?
sett "tommys inferno"?


-Maria


...det er tiid foooor onsdags kooooos!

"nå er onsdagen kommet, det er ti for onsdagskooooooos." haha, jeg og Vilde fant på verdens tøffeste sang i dag. (herma litt etter kims kansje?)

i dag har det skjedd utrolig lite. skoledagen har liksom bare flydd forbi (og det er helt greit for meg). senere i dag skal jeg og noen andre fra klassen bort til FLAK (ikke at jeg vet hvor det er) og pakke kataloger. vi skal begynne klokka 16. 15 og holde på i ca 4-5 timer! også skal vi visst stå hele tida med bare to pauser, har jeg hørt. ok, jeg kan vel ikke klage heller, for når vi er ferdige har vi tjent 30.000 kr til klasseturen i tiende.


genser - gina tricot
bukse- bikbok (tror den er 2 år gammel)

hvordan tjener dere penger til klassetur?
hva har du gjort i dag?


-Maria


aatsjooo....

åhh, jeg har blitt forkjøla (sikkert siden det var så kaldt i går). er ikke så forkjøla at jeg må være hjemme, bare ...ja, du vet, forkjøla.  jeg satt flere ganger på skolen og prøvde og IKKE nyse mens læreren snakka. kansje det var greit at jeg ble plassert forrerst (vi fikk nye plasser) så ingen kunne snu seg og se hvor utrolig rar jeg så ut i trynet.også var det en ting til: Jeg VET jeg blogger lite for tida, men det er ikke alltid så lett og få til to-tre innlegg om dagen når nettet ikke er trådløst og vi er tre personer som deler på en nettkabel. vi skal få trådløst nett i April eller noe, tror jeg, så da blir det kansje mere. look forward!

Flere som er forkjøla?

-Maria


konsert og outfit...

haalloooo..... nå har jeg kommet hjem fra konsert i byen. hvis jeg sier vinterlyd, så tipper jeg du skjønner hvilken jeg mener. visste egentlig ikke at det var i Kristiansand i dag, men Maria spurte om jeg ville være med, så ja... resten er vel historie. det var egentlig en ganske bra konsert, med A1, Wigwam, paperboys, Maria Haukaas storeng ++
jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder... (selvfølgelig glemte jeg kamera)

også var det outfitten min for i dag, da:
hettejakke - bikbok
singlet - Kappahl
Bukse - Pieces

Har du vært (skal du) på vinterlyd?
hva syns du om outfitten?


ser statistikken min har rast ned mens jeg var borte... haha, tror jeg må finne en annen løsning enn og ikke blogge på en uke.

-Mariahjemme <3

da var jeg endelig hjemme igjen. eller "endelig" er vel og ta litt i. det var utrolig deilig på hytta, men det var jo utrolig deilig og komme hjem også. det er jo sykt fint vær! skulle nesten tro det var sommer....

noen som hvet hvilken dag(dato) det er i dag forresten? jeg vet hvertfall om en som har glemt det.
I`ll give you a hint: i går var jeg 13, i dag er jeg 14...

blogger fra pappas pc nå, så det blir ingen bilder. jeg finner selvfølgelig ikke ut hvor han har gjort av alle bildene.... jaja, da hopper jeg i dusjen og prøver og finne noe bedre og blogge om.

ha en fin dag <3

-Maria
Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits