MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
WOW!

klokka er 8.25 og JEG er våken! det føles utrolig merkelig skal jeg si deg. på denne tida av døgnet pleier jeg å snorke som en gris...
pappa kommer og henter meg i 10-tida, så skal jeg til han og pakke ferdig før bestemor og bestefar kommer og henter oss (meg og broren min, pappa kunne ikke komme før senere for han har visst noe eksamensgreier først) også kjører vi vel til hytta.
 
seriøst, jeg er sterk! (det ble gammelt bilde igjen, ja. har INGEN andre jeg kan bruke akkurat nå)

hva tror du skjer om en uke?
dadadadam...... Jeg blir 14!

når har du bursdag?

-MariaVS!

tenkte jeg skulle ha en VS. så jo da, hva liker du best?jeg har faktisk ikke sett Twilight. haha, nå tipper jeg du sitter og tenker: "HVA! har du ikke sett TWILIGHT? er du gal eller noe?" heh, nei jeg er IKKE gal, jeg har bare ikke fått somla meg til og se det... skal selvfølgelig se det en gang. skal lese den første boka i vinterferien og så får vi se, da...

HVA LIKER DU BEST?

-MAria

oi, da...

ok, først og fremst... DET ER VINTERFERIE! åh, det har jeg venta lenge på! skal være på hytta hele ferien, så det blir mobilblogg hele neste uke (har ikke nett). kansje litt kjipt med mobilblogg, men jeg håper virkelig dere gidder og lese fordeom. det hadde vært utrolig kos.

og så var det overskriften.

i siste time skulle vi skrive engelsk stil. jeg skulle late som om jeg var en 70 år gammel aboriginer som fortalte om hvordan det var og være aboriginer i Australia da han/hun var ung. jeg valgte og være en mann, for jeg vet mest om mennene.
jeg hadde med min egen PC og hadde selfølgelig ikke brydd meg med og ta med ladekabelen. batteriet har alltid vart i en-to timer før, så hva var egentlig vitsen? ehem.. da det bare var ti minutter igjen, så poppa det opp en sånn snakkeboble der det sto: " OBS, det er kun 12% igjen av batteriet".
jeg skjønte jo ingenting, men jeg gikk og sa ifra til læreren/vikaren, og hun sa jeg skulle skrive PCen skrudde seg av og så skulle jeg bare gå hjem og skrive den ferdig. Nå har jeg endelig fått sent den inn.

påska 2003. fant ikke noen bilder fra vinterferien, så det blei påskeferien, well, whatever, it is from hytta fordeom.

har dere vinterferie nå, eller hadde dere det forige uke?

-MAria
justanormalday...

da har jeg nettopp kommet hjem fra nok en vanlig skoledag. altså ikke noe spesielt som har skjedd i dag.
vi begynte og se en film i RLE. den heter Tommys Inferno... UTROLIG syk film! noen som har sett den?

jeg drar på trening klokka fire og jaaa..... noe mer kommer vel ikke til å skje i dag.bare fordi jeg er utrolig kreativ asså.....

Noen som har/skal ha en mer spennende dag enn meg?

-Maria


nudelkoking a là Maria!

jeg kokte faktisk nudler i stad, og ikke bare det..... JEG FILMA DET! haha, det ble en skikkelig teit video, men jeg håper dere tar dere tid til og se den.jeg ble litt sur når jeg fant ut at ikke hele videoen kom med. det var jo slutten som var best! årrhhh, kansje dere får se den i et eller annet random innlegg senere...

Hva syns du?

-Maria


bilder og film fra engelsktimen xP

haha, meg og Vilde hadde litt fritids i engelsken... so here are some pictures:


haha, vi tok bilde på begge sin PC på en gang, så det ser litt dumt ut.også var det den nydelige videoen vår da:


århh, jeg ser ut som en skikkelig bleikfis i forhold til henne. hehe, det ble en veldig dårlig video, for læreren sto nesten rett ved siden av, så vi kunne ikke gjøre så mye akkurat...

I siste time skulle hele klassen skrive om på teksten til Mats (haha, stakkars). jeg var egentlig ferdig et kvarter før vi slutta, men så klarte jeg jo selvfølgelig og glemme og lagre! det er så typisk meg...

Har du hatt en fin dag i dag?
hatt fritids?


-Maria


jo, du vet....

ja, du vet jo.... jeg er elendig på å finne på overskrifter!

i dag fikk vi tilbake norskstilen fra uke 6. jeg fikk faktisk 5- ! ble egentlig ganske fornøyd med det. jeg hadde skrevet om flausa mi med Kristiansands ordfører, som du kan finne Her. læreren leste den til og med høyt for klassen!

i tillegg til det fikk vi tilbakemelding på rollespillet i går. der fikk jeg en 5er! fikk meget bra på alle punkter (snakke uavhengig av manus, få fam stemningen som preger personene, snakke naturlig og god mimikk, bevege seg naturlig i forhold til hva som skjer i scenen, gode rekvisitter/enkle kostymer) jeg vurderer faktisk og bli skuespiller....... HAHAHAHA, der fikk du deg nok en god latter. som om JEG kunne vært skuespiller!

der ser du, det var ikke bare noe jeg fant på!

i svømminga så hadde vi en sånn svømmetest. det var brystsvømming over og under vann (to under, en over) og crawl. jeg må ha svelga minst en liter vann. fikk jo nesten hosteanfall etterpå. det værste var at en av gangene måtte jeg svømme alene mens alle så på! (jeg var heldigvis ikke den eneste som måtte det, men)

har dere svømming på skolen?
noen fler som har fått teksten sin lest opp for klassen?


-MAriajeg fant kameraet!

Endelig! nå har jeg leita i en hel uke etter kameraet mitt og i dag tidlig fant jeg det! I`m in luckrus(lykkerus).
det har ligget i jakkelomma på den jakka jeg ikke har brukt på en uke. snakk om og være dårlig til og lete. 
 
i dag skulle vi framføre et rollespill i norsken. jeg og Ina var på gruppe og vi skulle være gutter begge to. jeg legger inn et bilde av halvparten av det jeg skulle si, så kan dere føle med meg. (hahaha, jeg har behov for litt medfølelse)


(håper det går fint at jeg tok det fra deg Ina)


Har dere hatt rollespill i det siste?

-Maria


uavgjort :/

dere så kansje jeg skreiv jeg skulle spille klokka 5? det var visst feil. det hadde visst skjedd en misforståelse for treneren sa jeg skulle spille mot Greipstad, men plutselig ringte han og sa jeg skulle spille mot våg! så da var det bare og kjappe seg. kampen hadde nesten begynt da jeg kom fram, men jeg fikk heldigvis ikke mindre spilletid for det. (det var jo ikke min skyld) kampen endte 7-7. heilt greit, det.

nå skal jeg rydde rommet. det er utrolig rotete! pappa sa det så ut som et bomberom. tro meg, når han sier det, da er det alvor!


ehem, dette er ikke hele rommet en gang!

roter du mye?

-Maria


god morgen... (ehh)

okei, da. god ettermiddag. det er faktisk bare to timer siden jeg sto opp! av og til er jeg utrolig lat. det merker jeg selv. skulle ønske jeg var flinkere til og stå opp tidlig. da hadde jeg fått så mye mere ut av dagen!

klokka fire skal jeg i sukkevannshallen og se de andre på laget spille. tror de skal spille mot våg 4 eller noe og senere (klokka 5) skal jeg spille mot Greipstad. nervøøøs... haha, jeg er alltid nervøs før en kamp! jeg vet jo ikke om jeg kommer til og gjøre det bra eller dårlig, men man kan jo si at nerver betyr at det kommer til og gå bra, så jeg tenker sånn jeg!


haha, skikkelig hastebilde. det ser jo ikke ut som jeg har hår på hodet!

sover du lenge i helgene?
blir du ofte nervøs?


-Maria


tidsfordriv...

jeg kjeda meg skikkelig i stad, så jeg fant ut jeg måtte finne på noe... det ble til at jeg lagde en sånn collage-ting. klippa ut masse bilder fra gamle blader og holdt på i kansje 4 timer eller noe!


utrolig dårlige bilder (sånn går det når man roter bort kameraet), men her ser dere hva jeg har holdt på med hele kvelden.

har du lagd en sånn noen gang?

-Maria
Mobilblogg: Haha, nå sitter jeg på toppen av en handlevogn...

483118-1-1266680362697.jpg
Haha, nå sitter jeg på toppen av en handlevogn midt på obs. føler meg skikkelig dumsiden jeg vogna står mitt på gulvet, men ikke tale om at jeg flytter meg!  hva gjor du?

-Maria


natta...

da var det på tide og si god natt. er egentlig ganske trøtt, men shhhhh, ikke si det til pappa! jeg har liksom et image: Jeg blir ALDRI trøtt!


jeg elsker sove-t-skorta mi. den er fra jobben til pappa... (heh...)

god natt og drøm søtt!

-Maria 


I`ve been at the cinema!

Hola! qùe tal?

nå har jeg vært på kino med stemora, broren og fetteren min. vi så "lyntyven". det var faktisk en utrolig bra film, så jeg andbefaler dere virkelig og se den! før det var vi på dolly og spiste pizza. tror jeg spiste 4-5 stykker. tror du jeg var sulten, eller?

fetteren min skal overnatte her i kveld, så nå sitter vi her og ser på senkveld.det er jo koselig det, da...ha en fin fredagskveld!

Har du sett "lyntyven"?

-Maria


konkransebilde... (rart ord)

jeg er med i en konkuranse på                     der man skal få et tema og så ta bilde av seg selv med tøy som liksom har litt med det temaet og gjør (eller no sånt).  denne ganga var temaet vinter, and here is my bidrag(haha):
hva syns du?

-Maria


halloisen!

da har jeg gjort ferdig ukeleksa i norsk. ENDELIG! det vil altså si at jeg har gjort 11 lekser denne uka og enda har jeg en igjen. jeg har rett og slett fått alt for lite fritid denne uka. JEG BLIR GAL!
her er et lit avsnitt fra norskhistorien:

"Er det en jente du oppfatter som kjedelig og stille, kan også det være fordi du ikke er ordentlig kjent med henne. Ikke alle har like lett for å si sine meninger til noen de knapt kjenner."

klarer du og gjette hva jeg skreiv om?


you just got to love me! (fikk bare sabla lyst til og si det)


-Maria lekser og elevkveld...

heipådeg(dere). nå skal jeg gjøre lekser igjen. lærerene har helt klart overgått (undergått?) seg selv denne uka. vi har til sammen 12 lekser + at vi må øve på rollespill! trodde de sa vi skulle få mindre lekser på grunn av elevkveld og jentekveld, men der tok jeg vel feil.

det bringer meg over på ting to. klokka seks i dag skal vi på elevkveld for hele skolen. det blir sikkert kjempegøy! de som arrangerer det (tiende) sa at vi skulle pynte oss litt, men jeg har jo selvfølgelig ingenting og gå i.


jeg er flink til og lage store kleshauger skal jeg si deg.tenkte jeg kansje kunne gå i brudepikekjolen min. (haha, NOT) vet fjeset mitt ser helt merkelig ut, men dere får bare leve med det.

har du/dere masse lekser denne uka?

-Maria


jeg ble vurdert i går! ++

ja, som dere sikkert skjønte så ble jeg vurdert i går, av http://esahjerte.blogg.no/ . blei utrolig glad skal jeg si deg! jeg fant ut at det og bli vurdert er jo søren meg kjempegøy! også fikk jeg en femmer i tillegg. var helt enig i at headeren er litt hakkete, så får prøve og fikse på det en gang i nærmeste fremtid.

nå får jeg se og gjøre meg klar til håndballtrening. jeg skal GÅ dit! i DET snøveret!  wish me luck?


haha, gammelt bilde. hadde ikke tid til og ta et nytt.

-MAria


Office 2007 !

nå har jeg fått instalert microsoft Office 2007. pappa var og kjøpte det i dag. skulle egentlig ha kjøpt det samtidig som PCen, men da hadde de ikke fler igjen.
jeg hadde prøvetid på det i 60 dager, eller jeg skulle hatt det i 60 dager, men så funka det plutselig ikke lenger. så skriveprogrammene mine har vært helt umulige de siste ukene.

- Maria


(*overskrift)

nå har jeg nettopp gjort lekser. det var faktisk ikke så ille i dag. HELDIGVIS! skoledagen har egentlig vært helt vanlig. første time var naturfag. vi (jeg og han jeg sitter ved siden av) fikk selvfølgelig ikke til øvelsen vi skulle gjøre. de som er på gruppe med meg får det aldri til for tida. forrige gang endte det opp med at vi måtte tørke vann opp fra gulvet etter timen! jeg er visst ingen lykkebringer i naturfag, jeg...
mandag er en hektisk dag på skolen.vi har fire forskjellige klasserom den dagen (naturfag, K&H, vårt klasserom og musikk). det er vanskelig og holde styr på skal jeg si deg. 

det var en ting som slo meg. hvorfor er det så mange som ikke liker sushi? (hadde en liten diskusjon om det i spisinga, haha) det er jo utrolig godt! også er det folk som ikke tør og smake fordi de syns det er så ekkelt med rå fisk. I just got to say: Dere vet ikke hva dere går glipp av! eller er det kansje bare meg som er utrolig ukresen i matveien?


meg og min kjære spansk-ordbok. hadde aldri klart meg uten deg kjære <3

Liker du sushi? hvis ikke: why not?

-Mariadagen i dag..

jeg føler egentlig jeg har rukket ganske mye i dag, jeg.  sto opp  kvart på ti og dro på butikken i 11 - tida for og kjøpe boller og så  lagde jeg kaffe til mamma og spiste bollene. etter det gikk jeg og broren min ut og skuffa gårdsplassen og nå har vi vert ute og lagd en dritkul snøhule. den ble ikke helt ferdig, men vi kom ganske langt hvertfall.
haha, JEG syns hvertfall det er mye og gjøre på en søndag!åja, jeg har jo selfølgelig klart og miste kameraet! vet det er et sted, vet bare ikke hvor...no e det påa`n igjen, påa`n igjen, påa`n igjen, påa`n igjen...

hva har du gjort i dag?

-Maria


kanelboller!

nå har jeg vært på Joker og kjøpt kanelboller til mamma. hadde egentlig tenkt og bake vanlige boller, men vi hadde ikke alt jeg trengte, så det ble kjøpeboller, da. det funker jo det og.
jeg rakk ikke og dra i frikirka for og høre koret, siden bussen ikke gikk før klokka 11, så det ble bare stress.Ha en fin dag videre!

-Maria

PS: det har slutta og regne, så jeg kan hvertfall si "good day sunshine!"


good morning sunshine!

Sunshine? det var det jeg håpte jeg kunne si, men så fant jeg ut at det var overskya og... Regnvær!!! når det ligger snø på bakken er jo regn det værste som kan skje.

for alle som ikke visste det (selv om sikkert alle vet det) så er det tre "helligdager" i en i dag.... nei, vent det er fire! Søndag, Morsdag, Valentinsdag og Fastelavenssøndag! jeg har egentlig tenkt og gå ned og høre på koret til mamma (i frikirka) siden det er jo morsdag og sånt, men jeg er ikke sikker på om jeg rekker det. we`ll see...

jeg er så trøtt. ser ut som et troll eller noe, haha xP

skal du gjøre noe spesielt for moren din / noen du er glad i ?

-MariaIntrooo.... :D

halloisen, nå har jeg fått laga videobloggintro! den ble nok ikke så spesiell, men den er vel grei nok.

and here it is:


 hva syns du?

-Maria


I`m so happy !

vi vant kampen!!! seriøst, det var en spennende kamp. først lå vi under 2-0 og så leda vi og så lå vi under igjen... i begynnelsen av andre omgang lå vi under 12-8, men så skjedde det ting, skal jeg si deg. plutselig var stillinga 13-14. (det vil altså si at vi leda) helt på slutten, når det var få sekunder igjen, så var de i angrep. tror du jeg var redd for og slippe inn et mål da, eller? heldigvis gikk det bra og vi vant søren meg med et mål! det var bare utrolig deilig. vi spilte kansje ikke vårt beste, men vi vant hvertfall.


har nettop vært i dusjen, så håret mitt ser helt merkelig ut xP

-Mariahåndballkamp!

i dag skal jeg spille håndballkamp igjen. i TVEDESTRAND! kampen begynner 14.10 eller noe, så vi må kjøre klokka 12.
jeg håper så inderlig at vi vinner, for det er så langt og kjøre for så og tape. det var det som skjedde forrige gang vi var der og det ble akkurat det samme i Farsund. Tapte med et mål begge kampene! utrolig kjipt.


haha, blei ikke no bra bilder i dag, så da ble det sånn. GO RIL!

spiller du håndball?

-Maria


bilvask og cd - ripping...

gjett hvor jeg har vært den siste timen. i bilvask-kø! jadda.....
jeg tenkte jeg for en gang skyld skulle være med mamma og vaske bilen også var det bare den lange køen! vi hadde det jo for så vidt koselig i bilen, da. hørte på musikk og spiste is. første isen min i år, dere! er det noen andre som har spist is i år?

nå har jeg begynt og rippe inn CDene mine på PCen. har fått inn queen og beyonce allerede :)


(bilde fra tjøme i mai i fjor, savner den tidenav året, den er fantastisk)


tror dette blir siste innlegg fra meg i dag, men dere hører (ser/leser) fra meg i morra også, trust me!

-Maria


fridaay <333

det ble null blogging i går, så her kommer en kort oppsummering av torsdag - 11/02.2010: stå opp-skole-lekser-håndballtrening-lekser-middag-håndballkamp... jeg hadde altså ikke tid til blogging. kampen var mot start. vi vant 19-15 eller noe!

i dag har vi hatt engelskforedrag/framføring. det var sånn at vi var delt inn i grupper og skulle ha framføring om en australsk stat/øy hver. jeg og Malene (vi var bare to på gruppa, mens de andre var tre) hadde om south Australia, Adelaide og Aussie slang. det var UTROLIG vanskelig og finne fakta om skal jeg si deg! framføringa gikk vel egentlig heilt greit, bare at jeg sleit litt med og si ordet "prononsiation" (uttalelse).
nå er det E-N-D-E-L-I-G fredag igjen. åh, som jeg elsker fredager! skal på håndballtrening klokka tre og være der mellom 1-2 timer og etter det skal broren min ha noen venner på besøk, så jeg har tenkt og sette meg på rommet og se en film (eller to). derfor blir det nok ikke så mye blogging i kveld, på grunn av vårt ikke-trådløse-nettverk.


det er jo helt nydelig vær ute akkurat nå!ha en fin dag videre!

-Maria


saft, film og telefonsamtaler....

hahaha, det er altså de tre tingene jeg skal skrive om nå. xP

når skolen begynte i dag så fikk jeg et ENORMT behov for saft! det kom liksom helt plutselig, og det var vanskelig og konsentrere seg om det læreren så, for det eneste jeg kunne tenke på var hvor utrolig godt saft egentlig smaker! oioioi, tror tankene mine har fritids eller noe...
gjett om jeg ble glad når jeg oppdaga at vi hadde saft i huset!


så kom vi til ting to. Vilde (vildehelene96.blogg.no) ringte meg sikkert 5 ganger om naturfagøvelsen vi har i lekse. den siste ganga dreiv hun og irriterte meg med verdens merkeligste latter.
Vilde: "nhanhanha"
Maria: "heheeh..".
Vilde: "haha, jeg tror broren min kverker meg snart" (eller noe sånt)
Maria: "han er ikke alene"


også var det èn ting til... nå skal jeg snart opp på skolen siden der skal min klasse og b-klassen se en film som heter "Australia". det er ikke hele klassen som skal se den, siden det er frivillig, men selv om jeg allerede har sett den en gang så går jeg for den er så sinnsykt fin <3

Har du sett filmen?

-MAria

outfit - 1o/o2.2o1o!

da var det tid for dagens outfit... and here it is:Genser - H&M
Topp - H&M
Bukse - H&M

haha, jeg følte meg litt hennes&Maurits i dag, men det er vel ikke noe galt i det?

-Maria
det er glatt, da..

nå sitter jeg her med to PCer. en for og føre inn naturfagøvelse og en for og blogge. (jeg er god, eller hva?)
i dag var jeg egentlig ganske stolt av meg selv, siden jeg klarte og møte ina før  08.05  i dag. vi skal egentlig møtes klokka 8, men den stakkars jenta må alltid vente i minst fem min ekstra på meg.

også var det overskriften, da. jeg og Ina var på vei hjem fra skolen og så skulle vi ned en bakke. tror du ikke jeg klarte og tryne så det suste, rett på ryggen? der røyg PCen tenkte, jeg, men nei det gjorde den heldigvis ikke. det verste var at det var en tiendeklassing rett bak meg akkurat da. du skulle hørt han. "wow, STEIKE" haha, han holdt sikkert på og snuble over meg eller noe xP


meg og mine UTROLIG glatte sko.

flere som har sklidd i dag?

-Mariagood old times... <3

haha, fant en film av meg og Maria når vi dansa for kansje to år siden eller noe. den dagen var så utrolig vittig siden vi gjorde masse flaue ting. Eks: spurte en dame om vi kunne sitte i bilen hennes, sang "nå æ det legestue" for noen på lekeplassen, sang "tenk at nå er dagen her" for noen i gata, løp rundt en dame og ropte "oompaloompa" OG ringte på til Morten Hæstad! tenk at jeg husker alt det nå (det er kansje ikke så rart siden vi filma alt sammen)


var vi ikke flinke? (jeg er hun i hvitt og grått)
huff, jeg prøvde og ta sånn "bakoverbro" eller hva man kaller det. det ser jo helt dumt ut for jeg fikk det jo absolutt IKKE til. (ikke at jeg får det til  nå heller)

husker det så sykt godt. hender jeg av og til savner gode gamle dager. det var tider det (xP)<3

noen som er/har vært like sprøe?

-Maria


I hate mondays...


haha, jeg bare digger Pusur, og siden han hater mandager så gjør jeg det og. nei, det er vel egentlig ikke derfor, men når man begynner uka klokka 6 om morgenen og har naturfag i første time av en 5 timer lang skoledag er det nok for og få meg til og hate mandager. som om ikke det var nok så klarte jeg og glemme nøklene og derfor måtte jeg vente ca. 3 kvarter i kulda. "Fantastisk" eller hva?

flere som hater mandager?

-Maria


outfit - o7/o2.2o1o!

i dag har jeg vært på ski med broren min, så har ikke gått med dette hele dagen. nå har jeg tatt en utrolig deilig dusj, og etter det tok jeg altså på meg dette :


t-shirt - Red label
bukse - H&M

hva syns du?

-Maria


happiness !!! <3

oh yes, nå har jeg sett på MGP! synes Didrik Solli-Tangen vant fortjent. sangen han sin er jo veldig fin! tror du jeg har fått den på hjernen eller? - because my heart is yours, i`ll never leave you. though we are far appaaaaart, I`m by your siiidee... - ja, det har jeg.
i tilleg er han jo utrolig kjekk/søt. ingen er uenig i det vel?


jeg fikk plutselig et veldig behov for og bruke de "dritkule" youcam - effektene. så fint gikkd et altså :)

-Maria


im home!

nå har jeg altså kommet hjem fra 58 grader nord. vi var på Bringsvær leirskole og hadde forskjellige konkuranser ++ orker ikke forklare alt nå, men hvis du ser på filmene på disse tre linkene, så skjønner du sikkert litt hva det gikk ut på :

http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article738724.ece

http://www.fvn.no/fvntv/article739162.ece

http://www1.nrk.no/nett-tv/distrikt/sorlandet/verdi/122836

det er jo litt typisk at jeg nesten ikke er med, men jeg ble faktisk intervjua, så når Ina snakker på den første filmen så står jeg der og ser helt mongo ut. heh, jeg kom jo med i hvertfall xP
det som irriterte meg litt var at det sto at Ina hadde sagt at sekken var full av godteri, selv om det egentlig var meg som sa det!

vårt lag het "melkeskjokolade" . syns det var et bra navn, jeg. dessverre kom vi på nest siste plass med 28 poeng, men det får vi vel bare leve med. alle kan jo ikke vinne hver gang.
turen var hvertfall gøy, og jeg har veldig lyst til og bli med en annen gang og :)


har du hvert med på noe lignende?

-Maria


trenger du en god latter?

haha, jeg fant ut at jeg skulle finne sånne dritmorsome filmer av folk som faller og sånt. blir i sykt godt humør av det faktisk xP litt merkelig og bli glad av folk som skader seg, men...
 soooo, If you need a good laugh - look down !
det er ikke bare fotball i den siste altså ;)

får egentlig litt vondt av og se de søte små barna falle, stakkars, men ellers er jeg verdens største fan av folk som faller!
digger du og se folk som faller? (oi, det hørtes litt slemt ut)

-Maria


03.feb.2010

da var det på tide og blogge igjen. åhh, i går var det bare verdens værste snøvær! det snødde sikkert mer enn ti cm, bare mens jeg var på skolen!

klokka halv ni i går var jeg på kino og så avatar. det var en utrolig bra film. kan anbefale alle og se den! den eneste ulempen var at den varte til kvart over elleve, så jeg fikk ikke lagt meg før i tolv - halv ett tida! derfor har jeg bare sovet i 5 timer. ja, jeg våkna før fem, siden jeg hørte at pappa og stemora mi var våkne. de skal  til / er i Italia. seriøst, jeg skulle VELDIG gjerne vært med!

nå har jeg pakka i evigheter til en tur jeg skal på med noen fra skolen. det kalles "58 grader nord", og er sånn at vi skal et sted og... vel, jeg er ikke helt sikker på hva enda, men det blir gøy!
derfor kommer det altså ikke til og bli blogging på en stund fordi vi skal være der fram til lørdag.


haha, jeg prøvde og ta noen outfit-bilder i stad. ble ikke så vellykka, det xP jaja, du ser jo hva jeg har på meg. (ikke veldig oppfinsomt, men...)

-Maria


ukas diggings - uke 4!

denne skulle vel egentlig kommet i går, men....


hva syns du?

-Maria
Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits