MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
ny header!

endelig har jeg fått lagd ny header! har holdt på ganske lenge nå og til slutt ble det altså den jeg har nå :) (look up)
den er jo ganske enkel, men synes den er grei jeg. hvertfall foreløpig :)
hva synes du om headeren?


haha, bare for og ha et bilde, så tok jeg dette... (I love my Camera!)

-Maria


det snør, det snør, tiddelibom...

åh, seriøst, det snør no heilt sinnsykt nå. da jeg så ut av vinduet nettopp, så var bare ALT helt hvitt!
jeg har merka at det er mange som har blitt lei av snø nå, men jeg synes egentlig den er helt fantastisk jeg! (selv om jeg begynner jo selvfølgelig og lengte liiiitt etter sommer) jeg synes vi skal nyte snøen mens den er her. det er ikke hvert år det er så mye snø som nå. i hvertfall ikke her på sørlandet.
hadde det hvert opp til meg, så hadde vi hatt snø i minst fem uker til, sånn at jeg fikk snø på bursdagen min. jeg syns ikke bursdagen min er "komplett" hvis ikke det er snø på bakken. ja, så hvis det ikke er snø så skal jeg søren meg på en eller annen måte dra på hytta, for der er det alltid snø helt til påske! (det kan jo faktisk være at vi skal til hytta, da, men jeg er ikke helt sikker) Er det masse snø der du bor?


tok bilde med en gang jeg sto opp. SNØSNØSNØ <3


tok bilde i går også, jeg. uttafor samsen kulturhus. (der vi klatra)

have a nice (snow)day!

-Maria
bursdag!

nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fem timer lang bursdagsfest for Elise :) hun blir 14 år om ca. en uke, men måtte feire det i dag, siden noen visse folk (meg, Ina, Vilde og Camilla) skal bort neste helg ;) det var veldig koselig i hvertfall :)


vilde! (vildehelene96.blogg.no)


HAHA,xP
 
først så klatra vi i to timer! det er egentlig sykt gøy. litt synd at jeg ikke får gjort det så ofte :/
åh, seriøst vi møtte to sykt skjønne gutter. de var 3 og 6 år og gå oss luftsaftis xP

etter klatringa så dro vi til Elise og spiste pizza og så hairspray :)


URGE! noen som har tenkt på hva det egentlig ser ut som?godteri <3333

har du hatt en fin lørdag?

-Maria


PS:
fikk nettopp vite at Venke Knutson kom videre til MGP-finalen! YES, jeg elsker faktisk den sangen hennes for tida! <3

fredag kveld <3

særiøst, overskrifter er ikke min sterkeste greie xP selv om den er jo riktig, for det ER faktisk fredag kveld. synes egentlig det er en veldig digg kveld, jeg :)
skal opp grytidlig for og dra til farsund og spille kamp. så nå må jeg snart legge meg for og være sikker på at jeg ikke sovner på veien bort. (noe som ville vert veldig flaut, fordi jeg sitter på med treneren xP)


sånn går jeg kledd nå. århh, jeg ble nettopp veldig sur. jeg hadde tatt noen mye bedre bilder enn dette her, men så hadde jeg tatt de i feil format! Har det skjedd med deg før?

nå er jeg nødt til og legge meg. har faktisk lyst til og vinne i morra :)

-Maria


helg & julia... xP

yes, endelig er det helg! <3 nå i helga skal jeg ikke bare slappe av. for i morra skal jeg til FARSUND (!) og spille kamp i 11-tida(så da må vi dra i ni-tida) :O etter kampen må jeg rett hjem, dusje og gjøre meg klar til bursdag fra 16.00 - 21.00 ! altså, travel lørdag....

i dag kom det et juliabalad i posten... IGJEN! halloooo... jeg abbonnerte på det før, men jeg har jo stoppa det nå. tror jeg da. (mammaaa?) ja, mamma sier hver eneste gang jeg får et nytt blad i posten at "dette er det siste bladetr, for nå har jeg fått avbestilt" men neida, det kommer alltid et nytt et!


haha, dette er visst det nye bladet. fikk med en maskara som så dritdårlig ut, så tror ikke jeg kommer til og prøve den en gang. (den kommer sikkert til og bli liggende i en boks med alle de andre ubrukelige tingene mine)

kommer nok et innlegg senere i dag :)

Hva skal du i helga?

-MariaJeg har blitt UTFORDRA!!!

nå nettopp så klikka det nesten for meg. jeg skreiv inn "blogg.no" sikkert tusen ganger (ehh...sikkert) og så kom jeg f*** meg ikke inn! (oi, pass på språket, Maria!)
heldigvis kom jeg inn til slutt, da :)

nå har jeg faktisk blitt utfordra av vildehelene96.blogg.no (stikk innom bloggen ho sin, da)

jeg skulle skrive 10 ting om meg selv, så her kommer det:

- jeg ELSKER tomater <3
- yndlingsdyret mitt er elefant!
- jeg blir fort hyper!
-jeg elsker og danse <3
- jeg elsker håndball <3
- jeg har et hull i den ene tanna mi... (ooops)
-jeg er avhengig av blogg!
- jeg bor i Norges beste by (syns jeg selv, hvertfall) <3
-jeg skjønner ikke hvorfor folk synes at Robert Pattison er kjekk... :/
-jeg er en karakterfreak... noen ganger hvertfall :O

hviste du noe av dette?

da utfordrer jeg (helt tilfeldig):
http://barbieguru.blogg.no/


huff, jeg har skrevet alt for lite i det siste! sooooorryy....

-Maria


... + Outfit - 27/o1.2o1o!

ok, først og fremst... jeg VET at jeg ikke blogga i går! - da var vi ferdig med det.

i dag har jeg vert på skolen. måtte bruke den gamle sekken siden jeg ikke får plass til PCen i den andre. nå lurer dere sikkert på: "hvis du hadde med PCen på skolen, hvorfor blogga du ikke da?", jo, svaret er rett og slett at jeg vil holde på femeren i norsk... (ja, jeg er nok en karakterfrik av og til) og at hvis jeg gjorde det, så aldri hadde funnet ut hva jeg skulle skrive i leserinnlegget mitt om bussen. huff, så lite har jeg og skrive om at jeg skriver om seine og dyre busser og sure bussjåfører :/ 


dere fikk ikke se ansiktet mitt i dag, nei. kansje like greit xP
dette har jeg på meg i dag:
Genser - Puma (vet ikke hvor den er kjøpt)
Bukse - Bikbok

nå skal jeg snart se på Home & Away! (må se reprisen, siden jeg ikke fikk sett det i går) det er så sykt spennende for tida. flere som ser på det?

-Maria


loff med nugatti.. ++

haha, jeg finner aldri på en bra overskrift for tida xP som du sikkert skjønte, så sitter jeg her og spiser loff med nugatti. jeg bare elsker det. både loff og nugatti er en genial "oppfinelse" (selv om sjokade er bedre, *kremt...)
nå prøver jeg og finne ut hva jeg kan skrive leserinnlegg om (sånn som kunne hvert i avisa, vet du), for det er det vi har i lekse. jeg hadde kansje tenkt og skrive om sure bussjåfører, men det føler jeg at det er flere som skriver om.... men det er jo bare noe jeg tror.

haha, apropos leserinnlegg... i forrige uke skulle vi skrive et som handlet om lekser og levere det til læreren. i dag fikk vi de igjen og så skulle læreren vise et av dem på overhead. ehem... gjett hvem sitt det ble! (ja, for dere som ikke skjønte det. DET BLE MITT!)
det må jo bety at det var litt bra, da, siden hun viste det til alle. eller...?

hva liker du best av nugatti og sjokade?

-MariaPS: sorry at jeg bare har hatt et innlegg i dag, men når man ikke har trådløst internett + en bror som sitter på dataen i evigheter før jeg selv får komme til, så er det ikke alltid så lett. det er dumt, men sånn er det bare :(


stress...

nå er det klart for en ny uke. det er alltid så stress syns jeg. nå har jeg pakka en hel haug som jeg skal ha med opp til mamma i morra. ja, jeg mener det, det er en hel haug, og det meste kan for så vidt skolen ta skylda for! for eksempel bøker og badetøy.
av og til skulle jeg ønske vi kunne ha bøkene liggende på skolen, men neida de skal vi ha hjemme... hadde foreldrene mine bodd sammen så hadde det kansje ikke vært et så stort problem. "dessverre" (jeg synes liksom ikke det gjør no at de ikke bor sammen) så gjør de ikke det og da må jeg drasse på dem fram og tilbake, HVER ENESTE UKE!!!


bøkene fyller jo søren meg opp hele baggen!

der fikk jeg min dose med klaging, så nå kan sette meg og lese videre i "Oliver Twist" før jeg sovner :) Jeg bare elsker den boka! <3 har du lest den?

Kjenner du deg igjen i problemet mitt?

- Maria


ukas diggings - uke 3!

ukas diggings er SMYKKER!!! smykker, smykker og atter smykker! det kan jo brukes til så mye også er det så mange forskjellige (kjeder, øredobber, armbånd... OSV).
jeg elsker det ihvertfall! er det egentlig noen som ikke gjør det?(bildene er hentet fra google)

er du glad i smykker?

-Maria


elskelskelsk <3

haha, skikkelig nusselig overskrift liksom. men ja "kom til saken, Maria". jeg bare ELSKER sangen til Beyoncè, som heter "broken hearted girl" <3 vet ikke egentlig hvorfor, men måtte liksom bare finne noe og høre på og nå har jeg hørt den kansje 4 ganger på rad allerede!


Har du en sang du bare ikke kan få nok av for tia?

-Maria


sammen mot mobbing!

åhh,det er jo midt på natta.., burde vel egentlig sove nå, men er ikke trøtt i det hele tatt.
også er jeg litt småkvalm siden jeg har spist masse muffins, is og godteri. heh, sånn går det når det er lørdag vettu xP

var nettopp inne på facebook, også kom jeg på noe fra anti-mobbe-dagen. siden det er en fra skolen vår som har en gruppe der (på facebook, altså) som heter "sammen mot mobbing". den har over 2000 medlemmer fra flere steder i landet og jeg syns alle burde melde seg inn i den.dessuten burde dere se på videoene der og. de er kjempe sterke ;I husk, mobbing er en forferdelig sak og jeg syns alle burde gjøre sitt beste for og få slutt på det!


denne videoen viser veldig godt hvordan det er og bli mobbet. syns dere burde ta dere tid til og se den!

vil du gjøre noe for og få mindre mobbing?

-Maria


hva skjer?

hva skjer med picnik? hver gang jeg skriver "picnik.com" i adressefeltet så kommer det bare opp: "dette webområdet kan ikke vises i internet explorer" HÆ? hvorfor ikke? jeg få jo opp alle de andr sidene jeg vil ha, så hvorfor i huleste har internettet bestemt at jeg ikke kan vise picnik?
når jeg prøvde og identifisere tilkoblingsproblemet så fantes det ingen problemer, så jeg skjønner rett og slett ikke problemet (klarte du og henge med?)
har det samme skjedd med deg?


ta bort den smilende munnen og de smilene øynene, så har du meg akkurat nå... '

-Maria
oh, happy day!

haha, vet ikke hvorfor jeg valgte den overskriften, men noe må man jo velge xP
i dag har vi spilt kamp mot VÅG 1. vi vant 19-12 !!! spilte klokka 11, så derfor  måtte jeg stå opp klokka 9 :O ikke akkurat så gøy med tanke på at jeg ikke la meg før halv 1 i går :/ vel, vi vant ihvertfall. det er jo tross alt det viktigste :)

resten av dagen har jeg egentlig ikke tenkt og gjøre noe særlig. skal bare slappe av og kansje ta en tur på kino? we`ll see :)
 

ooooo.... jeg har god balanse! (står jo på kanten av badekaret xP) fikk ny regnjakke for noen dager siden xD

Hva skal du gjøre i dag?
spiller du håndball?


-Maria

dagen i dag + outfit - 22/o1.2o1o

i halv åtte tida skal jeg på bydelshuset. det er et sånn arrangemang for hele 8. trinnet som heter "kick the mobbers day" . gleder meg egentlig litt til det :)

jeg hadde skikkelig problemer med og finne ut hva jeg skulle ha på meg, men til slutt valgte jeg noe veldig enkelt:


jeg er kansje ikke så veldig kreativ, men... :
t-shirt - H&M
singlet - H&M
Bukse - Blikkbox

hele dagen i dag har handla om mobbing. vi har skrevet under på sånn mobbekontrakt og på et segl som henger i taket i hallen (håålen). dessuten kom ordføreren! hvis du leser innlegget mitt "flaut :/" fra 26. november skjønner du at jeg har et visst anstrengt forhold til han xP

det er faktisk ikke sikkert jeg rekker flere innlegg i dag :O men du får kose dere videre hva du nå enn skal gjøre. hva skal du gjøre egentlig?

-Mariahvorfor akkurat i morra?

"hvorfor akkurat i morra"... Hva da? jo det skal jeg si deg. jeg fikk nettopp vite at jeg skal til helsesøstera på skolen i morra :/ altså det er ikke fordi det er noe galt med meg, det er bare noe alle må igjennom.
 jeg visste jo at jeg måtte dit snart, men jeg hadde håpt på at det ble i en naturfagtime eller et eller annet kjedelig, men neida, det ble i morra. grunnen til at det er dumt er at vi skal ikke jobbe noe i morra, siden vi skal ha sånn anti-mobbe-dag. snakk om bad timing (ehh, joda, for alt blir jo "taima" etter hva jeg skal).


sånn føler jeg meg nå. eh, som en klovn? hva skulle vi gjort uten paint?

noen flere som har vært hos helsesøster/skolelegen i det siste?

-Marialaver grød xP

 nå står æ her å laver grød xP  haha, det gjør jeg faktisk. dessverre fikk jeg ikke maten servert i dag, for pappa er på møte og jeg har vært på både håndball OG hiphop, så jeg har ikke hatt tid til og spise, derfor gjør jeg det nå. dette tar sikkert laaang tid. på pakka står det tre kvarter, og jeg har nettopp begynt :O


hah... har nettop dusja. det gikk faktisk ganske fort i dag :)

nå må jeg passe på så ikke grøden koker over. bloggs :)

må du av og til lage maten din selv?

-Maria


hjelp Haiti!

jeg er nesten sikker på at dere  vet hva som har skjedd på Haiti. ja, nettopp, det har vært et svært jordskjelv! jeg syns så synd på de som er der nede. tenk at det faktisk fremdeles er noen som er i live under alle ruinene! det må jo være helt forferdelig og ikke vite om du vil bli hjulpet ut eller ikke.
jeg er så utrolig glad for at jeg bor i et så bra land som Norge, men jeg får så dårlig samvittighet når det skjer slike katastrofer. derfor har jeg bestemt meg for og gi bort et liiite bidrag. for på skolen samler de inn penger som skal sendes dit så da har jeg skrapt sammen det jeg fant i sparebøssa. det var 75.50 kr. ikke så  mye altså, men litt :)
 

jeg synes alle burde gi et lite bidrag og jeg oppfordrer dere til og hvertfall tenke over det :)

natta <3

-Maria


PONDUS ER KUL!! xP

ja, det er han virkelig! sitter og leser det nå :) haha, både jeg, pappa og lillebror er jo crazie Pondus-fans, så vi abonnerer like godt på bøkene xP  du vil vel kansje si jeg har dårlig humor, men HALOOO... dårlig humor er det tøffeste som fins!


hahah, det fins ikke bedre tegneserie xP

også fant jeg denne på engelsk. syns den var helt utrolig bra:


hva syns du om Pondus?

-MariaYeeeees!!!

ENDELIIIIG!! endeligendelige-n-d-e-l-i-g fant jeg USB-en til kameraet! I feel SO happy right now! :D har lett etter den i flere uker :O det går ikke an og beskrive hvor utrolig glad jeg er akkurat nå!gjett hvor den hadde gjemt seg! haha, I den mørkeblå boksen på toppen. jeg visste jo at jeg hadde lagt den, jeg bare glemte det xP så fra nå av blir det nok bedre bildekvalitet her !!! noen fler som er litt (veldig) glad i dag?

-Mariaooooops : - O

oioioi, dette er nesten katastrofe! jeg har ikke fått blogga i dag :O (før nå da) ikke at jeg har hatt tid til det heller, men...
i dag har det ikke skjedd noe spesielt egentlig. lets see... jeg sto opp, gikk hjemmefra - det var visst noe uvanlig. jeg gikk faktisk i dag (tok følge med Vilde og Ina) i stedet for og ta buss - var på skolen, tok bussen hjem, gikk på trening, spiste, dusja, gjorde lekser... ja, jeg tror det var nok detaljer, for det er vel ikke veldig interessant?


ser du den firkanten som lyser? det er mobilen min xP skjermen nekter visst og skru seg av. tror den har lyst i 20 minutter av en eller annen grunn!

og her kommer en liten "grublings" for jeg hadde ikke noe annet og skrive:
Hva er tyngst av en kilo bomull og en kilo jern ?

vet dere, i morra lover jeg at det blir litt mer interresant. :)

-Maria
hva syns du?

jeg synes hvertfall denne sangen er helt nydelig. <3hva syns du?

-Maria


lekser er stresss... :S

ja akkurat nå sitter jeg her og gjør matteleksa. jeg fant selvfølgelig på den "geniale" tingen og blogge mens jeg gjør lekser... får se hvordan det går xP  altså vi holder på med sånn bokstavregnnings-greier, som faktisk er litt vanskelig for jeg skjønner det visst ikke helt (skjønner det meste da, men ikke alt)


sånn sitter jeg nå... skulle virkelig ønske vi slapp og ha lekser, for det tar så mye av ettermiddagen :(
er du en av de heldige som slipper lekser? har hørt at noen gjør det...

-MariaUkas diggings - uke 2

dette er en ny greie, men jeg er sikker på at du skjønner hva jeg mener :)

ukas diggings er.... NEGLELAKK!!

neglelakk er jo bare helt fantastisk! det finnes i så mange fine - og noen ikke så fine - farger og det passer til alt. du kan bruke det hvor du vil og når du vil!
digger ikke du også neglelakk?

-Mariajeg sto opp tidlig jo :O

haha, kansje ikke sååå tidlig, men jeg sto opp klokka ti!! som noen sikkert vet så er det veldig ulikt meg, så jeg ble litt stolt, haha xP jeg var liksom skikkelig redd for og forsove meg til kampen som jeg skal spille klokka 13.40 - skjønner ikke hvorfor jeg var så redd for det - så når jeg våkna klokka 05.59 så var jeg først sikker på at kampen allerede hadde begynt, men det hadde den jo selvfølgelig ikke xP etter det sovna jeg igjen og våkna etter en halv time og sånn forsatte det fram til klokka ti xP jeg har en merkelig måte og våkne på, syns du ikke? 

så var det den kampen ja... vi skal spille mot Våg 2 på hjemmebane, så får håpe vi vinner :) tror vi spilte uavgjort mot de forrige gang. huff, jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så lemster i skulfran akkurat nå, så jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare og holde armene oppe i kansje en halv kamp, (siden jeg er målvakt) men jeg får presse meg selv til og klare det xP


ja, dette er meg akkurat nå, uten sminke til og med :O

har du en merkelig måte og våkne på?

-Maria


mgp :)

noen andre som har sett på mgp nå? det har hvertfall jeg! mine favoritter var Venke Knutson og Tomine Harket, så ble litt sur for at ikke tomine gikk videre :( men sånn er det bare. alle kan jo ikke gå videre heller xP
jeg syns det er veldig mange kjendiser med i år. tror ikke det har vært med så mange før, hvertfall ikke som jeg kan huske...

syns ikke du au denne sangen burde gått videre?


-Maria


pike med perleøredobb

hei !!

nå har jeg nettopp sett en film som heter "pike med perleøredobb" på NRK2. pleier egentlig og være litt skeptisk til den kanalen  siden det er liksom så mange kjedelige dokumentarer og sånn, men filmen var veldig bra, synes jeg hvertfall :) den handler om en tjenstepike som er nokså opptatt av arbeidet til sin "mester". mesteren vil male henne og det blir masse dramatikk.
haha, så flink er jeg til og forklare xPhar du sett "pike med perleøredobb"?


i dag har jeg ikke tenkt og gjøre så mye. skal bare slappe av og nyte fridagen :)

Hva skal du gjøre i dag?

-Maria

videoblogg - outfit og babelibabelibabl...xP

haha, merker at jeg snart må skaffe meg windows movie maker. tror det blir en del bedre da, for og si det sånn xP-Maria


my old mobile...

jeppspepps, fram til Mandag (ukedager skrives vel med stor bokstav?) må jeg altså bruke den gamle mobilen min :/ eller jeg mååå ikke, men det viste seg at den nyeste mobilen min gikk tom for strøm og laderen er hos pappa :O det er jo egentlig bare og hente den, men gidder jeg det? neeeei!
den gamle er jo ikke så ille egentlig, men nå har jeg jo selvfølgelig vent meg til og bruke tuch - eller hvordan det nå skrives - så jeg driver hele tida og trykker på skjermen uten at det skjer noe som helst xP


har du hatt/ har du denne mobilen? den er ikke så ille syns jeg, bare at den er på engelsk, siden den er kjøpt i USA :/ (men den fins jo i Norge også)

må du av og til bruke din gamle mobil ?

-Mariahånballtrening-hiphoptrening....dette blir travelt :O

nå må jeg gjøre meg klar til håndballtrening. den varer i en og en halv time og slutter halv 6. så skal jeg rett på hiphopen som begynner 6 :O streeeesssss!!! jeg syns jo det er gøy og sånn, men det kan bli litt i meste laget. særlig når det er så nærme hverandre... men jeg skal ikke klage. har jo egentlig valgt det sjøl :) etter trening må jeg gjør lekser, så det er ikke sikkert at det kommer flere innlegg i dag.. vi får se.måtte bli et kjedelig bilde i dag, men du vet hva de sier: et kjedelig bilde passer til et kjedelig innlegg. (det er vel ingen som sier det, er det? )

Spiller du håndball? danser du?

-maria


outfit-14/o1.2o1o!what do you think??

-Maria


Klageklageklage...

huff, er så lei av den headeren jeg har nå. selv om jeg nettopp laget den så er jeg ikke fornøyd :( føler jeg bare har sykt gamle bilder av meg selv, (sikkert fordi jeg ikke finner kabelen til kameraet mitt) så nå må jeg bli flinkere til og ta bilder av meg selv. nå høres jeg sikkert veeeldig smart ut, "ta bilder av meg selv" liksom xP


 ... xP

mister du ofte kabelen til kameraet?

-Maria

Ps: sally døde ikke likevel :D (se forrige innlegg xP )


Neeeeeeeei........!!!!!!!!

åååååååååååååårrrhh, jeg så nettopp på reprisen av "home and away"-episoden fra i går og Sally ble stukket med kniv (jeg vet ikke helt hvor) så hjertet hennes slutta og banke !!! Hun kan jo bare ikke dø NÅ!!! jeg visste jo at hun skulle forlate serien, MEN LIKEVEL... hun er jo liksom en av de viktigste!

haha, dette virker sikkert helt latterlig og på grunn av en TV-serie. det merker jeg selv, men det er liksom... øøhhh, jeg vet egentlig ikke hva det er, men noe er det (?). så nå er det ekstra viktig og få meg seg neste episode klokka 16.00!! 
noen andre som ser på home and away?

-MariaNugatti VS Sjokade !...

.... haha, det er jo en klasikker xP


hva syns du er best?

-Maria


heihei.. :)

nå kom jeg nettopp hjem fra trening. det var tungt, men ikke like ille som i begynnelsen av skoelåret (heldigvis) :)
for første gang på lenge huska jeg faktisk og ta med ballen!!! tror ikke jeg har hatt den med siden oktober eller noe :O men jeg står i mål så da er det jo ikke så farlig. jaja, det er vel lov og være stolt fordeom?


nå skal jeg spise middag. vi skal ha torsk og poteter tror jeg! kommer sikkert et innlegg til senere i kveld :)

spiller du håndball?

-Maria


outfit-12/o1.2o1o!hva syns du?

-Maria


kort innlegg...

i dag ble det ikke mye blogging, nei, men jeg følte nesten jeg måtte skrive bare liiiiitt. xP i dag har heile åttende hvert på topptalsfjorden og gått på skøyter.det var faktisk veldig gøy :) når de fleste hadde gått så ble jeg så hyper at jeg lo av at vilde sa at hun så en rød bil xP folkens... røde biler er morsomme, bare innrøm det :D 

 dette ble et "hysterisk" DÅRLIG (!!!) innlegg. jeg skal være bedre i morra :) 

Q: blir du ofte hyper?

-Maria


10.jan.2010

oioioi, i dag har vært en slapp dag :O sto ikke opp før halv ett-spiste ikke frokos/lunsj før halv fire....( ja, det er sant) jeg må virkelig bli bedre til å stå opp om morgenen. 

strømmen gikk hos oss i dag, men det var ikke våre sikringer, det var de som bor over oss sine og de var ikke hjemme, så det tok en stund før vi fikk fiksa det :/ Imens så jeg på "The Holiday" (på pcen siden tven hadde jo ikke strøm) det er en utrolig fin film, det må jeg bare få sagt. den handler om Amanda og Iris som bytter hus, fordi de trenger og slappe av og fordi de vil så langt vekk som mulig fra all kjærlighet og forelskelse. og det viser seg jo at det ikke er så lett og komme bort fra. den er virkelig verdt og se ;)Har du sett "the Holiday"?

-Maria


google....

haha, jeg fikk en sprø idè om og google meg selv. det som kom opp først var bare sånn telefonkatalog, skolesprinten og så kom det masse som ikke har med meg og gjøre xP når jeg trykka på bilder så kom blant annet dette opp masse bilder av folk som skeita og bilder fra Fauske. ikke veldig interesant med andre ord : /natta <3

Q: har du googla deg selv før?

-Maria


nattblogging :O)

oh yes, endelig kan jeg sitte oppe lenge uten og bekymre meg for morgendagen :) jeg er et sånt menneske som elsker og være våken  og "aldri" er trøtt. selv om jeg blir jo trøtt, men aldri om jeg innrømmer det... (ooops, jeg gjorde det nettopp) i morra skal jeg sove leeeenge, det har jeg allerede bestemt xP


LOL! Grimaser er gøy asså xP sover i Haraldvigen T-skjorte, det minner meg om sommer xP <3

Q: hva sover du i (liksom av pysj og sånn) ?

-Maria


idrettsgalla 2010!

skal du se på idrettsgallaen i dag? det skal hvertfall jeg :) ser på det hver gang, og syns jo egentlig det er litt gøy da xP  Håper noen fra kristiansand vinner. de haddø vært gøy vættu xP


og foresten så holder jeg på med ny header nå :) har holdt på i en evighet, men blir aldri fornøyd :/

-Maria


09.jan.2010

huff, vi tapte visst kampen idag :( (16-18) men selv om vi tapte, så er jeg egentlig ganske førnøyd med min egen innsats :) det er vel lov til det, eller hva?
når kampen var slutt, så hadde jeg 20 minutter på og dusje og sånn, før jeg, Vilde, Camilla og Ragnhild skulle til Ina og knuse pepperkakehuuuset !!! <3 så jeg satte rett og slett ny rekord i dusjing. 3 min!!!! men jeg brukte veldig lang tid på å kle meg xP hos Ina så vi en film som heter cool runnings. har sett den en gang før, men den er egentlig ganske gøy! den handler om noen fra jamaica som skal til OL i bob  (og de har jo ikke is på jamaica) xP
nå sitter jeg og ser på wallace & gromitt, hehe... :)


haha xP

Q: har du sett "cool Runnings"?

-Maria:)

nå sitter jeg herog strever noe helt sykt med og skrive..... gjett om pusen bestemte seg for og legge seg rett foran skjermen?
har ikke fått blogga på to dager nå siden jeg har hatt det så utrolig travelt :O i går spilte vi kamp mot holte-laget (randesund 3) og vi vant 14-7! bra jobba jenter <3 i dag skal vi spille mot Tvedestrand. forrige gang tapte vi med ett mål eller noe, men vi skal vinne i dag !!! :D

får sikkert tid til ett bedre innlegg senere i dag :)

Q: spiller du håndball?

-Maria

PS: sitter og ser på AFV xP


yndlingssangene mine akkurat nå :)

jeg var nettopp på youtube og hørte på musikk og så fant jeg noen nye yndlingssanger :) har hørt de før altså, men har liksom ikke tenkt på hvor fine de egentlig er.

den første er "Russian Roulette" med Rihanna.får liksom en ekkel følelse i hele kroppen når jeg hører den sangen :O men den er sykt fin <3den andre er "the climb" med Miley cyrus. den er jo egentlig ganske gammel, men den er helt nydelig <3


jepp, det var yndlingssangene mine akkurat nå :) Hvilken sang er din yndlingssang?

-
Maria


sukk <3

åh, i dag begynte jeg plutselig og lengte skikkelig etter sol og varmt vær! <3 for i engelsken i dag så fant jeg ut at det er sommer i Australia på denne tiden av året ! sukk <3
altså jeg elsker snø, men det kan bli litt i kaldeste laget syns jeg. så siden jeg begynte og lengte så ENORMT mye, og bare for og irritere alle dere andre som er lei av kaldt vær (inkludert meg selv) så gikk jeg inn på sånne reisesider og fant disse bildene som ser helt fantastiske ut:

åååååååå, jeg begynner nesten og få varmen i meg. hadde bare blitt så UTROLIG glad hvis pappa kom hjem på fredag (siden han er på geilo, eller noe) og sa at vi skulle til SYDEN <3 men det skjer nok ikke, nei :/ får vel bare leve med kulda så lenge :)

Q: Lengter du etter varmt vær?

-Marialekser og sånt...

ja, nå sitter jeg her og gjør lekser. :/ hvem var det som fant på og gi folk lekser første dagen etter juleferien?

i engelsk måtte vi lage et tankekart om hva vi kunne om australia. dette skreiv jeg: Country, Far South, Aborigines (tror det er sånn det skrives), kangaroos, dangerous animals/reptiles og til slutt.....HOME AND AWAY!!!! (det er jo derfra, så hvorfor ikke?)


haha, i matten måtte vi lese sånn oppsumering om frekvenser, gjenommsnitt, typetall, diagrammer og alt sånn :/
nusselig bilde, ikke sant?  var netopp på trening og har ikke dusja enda.(er nok derfor håret mitt ser helt merkelig ut) skal gjøre det snart xP

det finnes faktisk positive ting, selvom det ikke er ferie lenger :) som at vi slapp naturfagen i dag så vi heller fikk to timer med håndball i gymmen !!! <3 (bare sånn for de som ikke vet det, så er naturfag det faget jeg er dårligst i. eller i hvertfall det jeg liker minst xP

Q:hvilket fag liker du minst?

-Mariasleepingtime... ;/

da var altså ferien over :( i morra er det altså påan igjen med skole, trening og alt for mye lekser. yeye, thats life :) er hvertfall glad at jeg ikke er en av de som begynte på skolen i dag.
jeg har egentlig lagt meg nå, men får ikke sove:O har rett og slett snudd døgnet heilt, så nå sitter jeg her i tussmørke og skriver xP


haha, det er ikke ikke lett og få et bra bilde uten lys xP

i morra er det opp klokka 6 :O hvis jeg er rask på badet (noe som sansynligvis ikke kommer til og skje) så rekker jeg kansje ett kjapt innlegg... vi får se, nattaaaa :) <3

Q: begynner du på skolen i morra?

-Mariapeppercakes<3

oh yes, nå har vi endelig slått  hull på pepperkakehuset. med hammer!!! xD mmm.......pepperkakehus smaker alltid godt <3 særlig hvis man har gått og sett på det i evigheter.. :) syns ikke du og?


oi, merkelig bilde... :O)

-Maria


svar på spørsmålrunda!!!

dere får skru høytalerne på høyt, for det er ikke så god lyd xP
sorry...


sorry for at det har blitt lite blogging de siste dagene, men har vært på hovden siden torsdag... UTEN INTERNETT-TILGANG! det gikk vel egentlig greit da, men.., xP for og være ærlig så tror jeg egentlig ikke så mange har merka det, siden jeg har jo ikke akkurat så mange lesere :/

nå har jeg endelig fått lasta opp spørsmålsrunda, så den kommer i et innlegg over her ;)

Q: hvor var du på nyttårsaften?

-Maria
Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits