MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) -
Ny blogg : - O

har ikke tenkt å skrive noe langt innlegg nå.  tenkte bare jeg skulle si at jeg har lagd en ny blogg. igjen...
hehe, grunnen er vel at jeg har verdens vanskeligste bloggnavn. maariiaklef.blogg.no, hvem husker det liksom?
uansett, den nye bloggen min heter mariakf.blogg.no . håper noen gidder og lese den :)

-Maria


Oi, det er jo donutmannen...!

dere visste kansje at jeg var i barcelona tidligere i sommer? eller glemte jeg og nevne det? uansett, jeg fant dette bilde av shakira (da hun var i Barcelona) for en stund siden...


Shakira er egentlig ikke så viktig i dette innlegget, men han mannen hun holder rundt derimot... Det er mr. donutman! haha, han løp rundt på stranda i barcelona og solgte donuts (med stil). han var faktisk sykt kul, OG han solgte gode donuts! årh, jeg savner Barcelona. nydelig by!

did it again - shakira

har du vært i barcelona?

-Maria


rotete... hæ?

Ok, de som kjenner meg vet kansje at jeg ikke akkurat er verdens mest ryddige person. nå har jeg klart å rote til rommet mitt igjen! - eller det har vært rotete ganske lenge, men uansett... jeg tror faktisk det er like før rommet mitt eksploderer, så jeg fant ut at jeg burde rydde det før det blir altfor ille. hehe...

sånn ser rommet mitt ut nå:

nydelig, ikke sant?


haha, jeg gruer meg... wish me luck!

er du rotete?

-Maria
...

jeg har sakte men sikkert (?) forstått at jeg ikke kommer til å klare å blogge så mye i sommer. jeg har faktisk et liv, jeg som alle andre. og hallo, det er sommer! hvem gidder vel å sitte inne på PCen hele den korte tida vi faktisk har fint vær her i landet? ikke jeg hvertfall... ok, det er jo ikke alltid så fint vær da. sånn som i dag for eksempel (regnvær), men det er jo så mye å finne på likevel. det er ferie for søren!tipper dere har klart å tenke dere fram til at dette kommer til å ende med "jeg kommer altså ikke til å blogge så mye i sommer". og det er rett, jeg kommer ikke til å blogge så mye. men jeg har faktisk to videoer som jeg skal legge ut etterhvert + den reisedagboka mi fra barcelona som sikkert er kjempespennende å lese når det er over en uke siden jeg var der (det var ironi, hvis dere ikke skjønte det). så det kommer nok til å bli litt blogging likevel. uansett, ha en fin sommer videre!

skal du noe gøy i sommer?

-Maria


jeg er... tilbake!

nå har jeg altså kommet tilbake etter en uke i Barcelona (og 2/3 dager i Oslo). det har vært utrolig digg! jeg har så mye og fortelle, men jeg fant ut at det kan bli utrolig kjedelig og lese et titusen meter langt innlegg så jeg skal ikke fortelle så mye akkurat nå. skal heller ha en slags serie der jeg forteller litt hver dag.

har du hvert ute og reist i det siste?

-Maria


Action 2010!

tenkte jeg skulle fortelle noe om hva jeg har opplevd de siste 5 dagene. jeg har nemlig vært på Action 2010. det er en leir som arangeres av KRIK (kristen idrettskontakt). så da er det vel bare å starte...


det startet med at vi tok bussen fra Kristiansand bussterminal klokka elleve mandag morgen. hvis du tror det er deilig å sitte i en buss i steikende sol, så tar du grundig feil! etter 5 timer kom vi omsider fram til Bø camping. når vi var fremme satte vi opp teltet og slappa av. da hadde vi ca 4 timer å gjøre ingenting på, før vi måtte på et kveldsmøte for å be og synge og få informasjon og litt sånn. vi la oss klokka 11, men fikk selvfølgelig ikke sove.

på tirsdag måtte vi stå opp klokka 8, dra på kveldsmøte klokka 9 og så skulle vi dra på en aktivitet klokka 10. jeg var på volleyball, noe som faktisk var veldig gøy.


etter aktivitetene og middagen (som forresten var før klokka 15.00. altfor tidlig for min del) dro vi til Bø sommerland. eller sommarland som det egentlig heter. gjorde ikke så mye der den første dagen. tok bare noen små sklier og sånn.  og det var egentlig det som skjedde den dagen... 

på onsdag skjedde sånn ca. det samme som på tirsdag. en av instruktørene våre på volleyball var fra bergen og resten av jentene var fra et sted som het masfjord eller noe sånt (det var visst et veeeldig lite sted), som lå to timer utenfor bergen, så alle snakka bergensk. vi begynte å diskutere hvilke byer som var best og hvilken dialekt som var finest og sånn (ehem, kristiansandsk selvfølgelig) også skulle instruktøren vår lære seg Kristiansandsk. overaskende noka så var hun faktisk ganske god... 

på torsdag hadde vi volleyballturnering siden det var siste dag på aktivitet. mitt lag kom på andre plass. pausene gikk som vanlig til å duskutere dialekter, og til at jeg og Ragnhild irriterte oss over at vest - agder og aust - agder ble satt sammen til et fylke (agder) på hele leiren. alle vet vel at vest - agder og aust - agder  er to forskjellige fylker? 
senere dro vi til sommerland igjen og jeg gjorde noe skummelt...

 
...jeg lot meg lure med opp i halfpipen! men det var egentlig ikke så skummelt som jeg hadde trodd, det var rett og slett bare dødsgøy!

på fredag dro vi med bussen hjem i 10 - tida. det som var litt merkelig var at vi hadde bedd kvelden i forveien (fordi vi fikk besøk av en leder hver kveld som vi skulle snakke med og som skulle be med/for oss) om at det skulle bli overskya sånn at vi slapp og dø på vei hjem på grunn av varmen, og tror du ikke det ble overskya? joda, det ble det! hm... rart. 

da vi kom til bamble hadde det vært en ulykke så vi satt fast der en stund. etterhvert fant lederne som var på bussen ut at vi kunne ha en quiz. den handla for det meste om KRIK og min gruppe fikk 7 av 10 poeng. han som satt foran meg har tatt en hel haug med sovebilder av folk jeg ikke kjenner, samt noen bilder av munnen sin, med mitt kamera! så jeg har en slettejobb å gjøre for å si det sånn...

Action 2010 har rett og slett vært en fantastisk opplevelse og jeg har kjempelyst til å komme tilbake igjen til neste år.

var du på action 2010?

-Maria


hola amigos!

spansk overskrift igjen... !
jeg vet jeg skrev for to uker siden (eller tre) at jeg skulle slutte og blogge. vel, som dere sikkert har skjønt så skal jeg altså begynne igjen! vet ikke hvordan det kommer til å gå, men det er da lov å prøve.så da begynner jeg igjen!

-Maria


Hasta luego...

uff,  jeg er blitt en dårlig blogger. jeg har tatt meg to små pauser i det siste, men det har ikke funka. derfor har jeg funnet ut at jeg skal slutte for en stund. jeg vet ikke om jeg kommer til å slutte for alltid, men akkurat nå så gjør jeg det hvertfall. så ja, det er vel ikke mer å si...hade så lenge, folkens!

-Mariasliten...

(ok, seriøst. jeg aner ikke hva som er galt med skrifta. jeg kom bare nær en aller annen knapp)
nå har jeg nettopp kommet hjem fra en ganske deilig, men slitsom skoledag. det hele startet egentlig ganske... hva skal jeg si? slitsomt? Jeg skulle ta bussen fra et busstopp som er rett ovenfor gata mi, men når jeg var nesten helt framme så kjørte den altså bare rett forbi. jeg bestemte meg for å ikke komme for sent, så jeg løp rett og slett ned til barneskolen. jeg var helt utkjørt, men jeg rakk faktisk og komme fram 5 min før bussen gikk!
da vi kom fram til byen skulle vi gå til ravnedalen. det var lettere sagt enn gjort. vi klarte og bruke ca. 1 time på og finne fram. vi var i ravnedalen sånn ca en halv time før vi gikk igjen. da vi kom til byen fikk jeg plutselig lyst på is, så jeg måtte innom en butikk å kjøpe det. så gikk jeg å møtte Ina og Elise, og vi gikk litt rundt i byen... merka at jeg begynte og skrive skikkelig dårlig nå.nå må jeg gjøre meg klar til trening. siste trening før sommerferien!

-MariaRavnedalen! :)

om ca. et kvarter sitter jeg på bussen  til byen. 8. klasse holder på med et prosjekt om byen vår (kristiansand) og vi har blitt delt inn i grupper. hver gruppe har fått en ting hver som vi skal finne ut mer om. min gruppe skal ha om Ravnedalen og derfor skal jeg dit i dag. det blir jo en veldig uvant skoledag, siden det er jo ingen lærer tilstede.
faktisk så har jeg nesten aldri vært i Ravnedalen. har bare vært der en gang med klassen på barneskolen og da skulle vi bare innom der siden vi skulle gå tur i baneheia (der de to jentene ble drept i 2000, hvis dere har hørt om det). har liksom aldri hatt tid til å utforske stedet noe serlig, men det skal jeg jo i dag, så det kan jo bli gøy.hva skal du i dag?
har du vært i ravnedalen før?


-MariaOutfit - 16/o6.2o1o


topp - Bondelid (sverige, tror jeg)/ bukse - pieces

huff, jeg liker egentlig ikke og tegne på bilder. det ødelegger liksom alt... men nå var det jo en grunn til at jeg gjorde det også da.

hva syns du?

-Mariastikker på trening

lurer på hvor mange ganger jeg har brukt den overskriften egentlig.
nå har jeg skifta og skal snart dra på trening. skal dra om ca. 10 min eller noe. så før jeg skal gå, så sitter jeg å ser på spania - sveits kampen. det er nesten så jeg ikke orker og se mer på grunn av den irriterende summelyden. haha, i dag tidlig så var det en veps inne på rommet mitt, og siden jeg var ganske trøtt så orka jeg ikke og åpne øynene. på en eller annen måte fikk jeg det for meg at summelyden fra vepsa var summelyden fra VM. jeg skulle faktisk til å be broren min om å skru ned lyden på TVen, men så skjønte jeg at det var en veps.


haha...

når jeg er ferdig med treninga så skal vi ha en slags avsluttning som varer til klokka 8 eller 9 (er ikke helt sikker), så jeg kommer altså ikke hjem før ca halv 9 eller halv 10. men nå må jeg plutselig kjappe meg. hadde visst litt mindre tid en jeg trodde.

er du lei av summelyden på VM - kampene?

-Maria


blablabla...

i dag har vi egentlig også hatt en unormal skoledag, men ikke like unormal som i går siden vi var på skolen. i første time så vi ferdig "kautokeino opprøret". utrolig sterk/ille/trist film. særlig på slutten. trodde nesten jeg skulle begynne å grine. hvis jeg ikke hadde hatt hele klassen rundt meg så hadde jeg sikkert gjort det og.
i de siste timene jobba vi med et Prosjekt om Kristiansand. Vi har blitt delt i grupper og vi har fått et sted hver som vi skal finne ut mer om. min gruppe fikk Ravnedalen, så det er der jeg kommer til å tilbringe skoledagen min i morra. Egentlig hadde jeg lyst til å ha fiskebrygga, men Ravnedalen er jo veldig bra den og.

i dag fikk vi lov til å ta med oss rommene vi har lagd i kunst og håndtverken. sånn så mitt ut:


jeg fikk 4 på det. syns nesten jeg burde fått pluss for den utrolig kule elefanttapeten (a).


min personlige favoritt, komoden/hylla (eller hva jeg skal kalle det). skjønner ikke hvordan jeg klarte og lage den, eller i det hele tatt hvordan jeg kom på ideen til å lage den sånn.


har nettop hvert på joker og kjøpt dette. jeg elsker den tyggisen. den smaker først bringebær eller noe og så bytter den smak til mint. noen som har smakt den? nå skal jeg lage vaffler, men først må jeg på butikken igjen. selvfølgelig klarte jeg og rotehode mitt å glemme sukker.

har du sett Kautokeino opprøret?

-Mariajeg ruler i pannekakesteiking!

gjett hvem som hadde pannekaker til middag i dag... Jeg! og gjett hvem som stekte de... JEG! haha, det er sikkert andre gangen jeg steiker pannekaker. jeg har ikke akkurat så mye erfaring med det, så jeg tenkte det kom til å gå ganske dårlig. til min store overaskelse gjorde det  ikke det! jeg fant ut at jeg er god til det. eller, i hodet mitt er jeg hvertfall god til det...


sånn ser altså en god pannekake ut for meg...


haha, jeg hadde så vondt i føttan etter byvandringa (?) i dag at jeg mått stå på en pute. det hjalp egentlig ikke så mye.

jeg er jo kjent for å være flink til å huske ting, så selvfølgelig huska jeg å ta smør i panna.... eller ikke. jeg glemte det faktisk hver eneste gang utenom den siste. den siste var det nesten umulig å glemme siden broren min sto å sa: "husk smør, husk smør, husk smør...". faktisk så holdt jeg på å glemme det da også, men da jeg skulle til å helle oppi røra (når det ikke var smør i panna) så begynte han å snakke enda høyere, så jeg "huska" det akkurat.

Er du glad i pannekaker?

-Maria


digg skoledag! på en måte...

jeg holder altså ikke ord. jeg skulle jo egentlig ha pause hele uka, men jeg holdt ikke ut mer en en dag... litt tragisk egentlig, haha.

i dag hadde vi en helt unormal skoledag. vi måtte møte på varoddbrua klokka 07.45, altså en halvtime før vi egentlig skulle på skolen. så sykla vi til ternevika i vågsbygd. jeg har egentlig aldri sykla i vågsbygd før, og på en eller annen måte klarte jeg og Elise og miste de andre, og ble veldig usikre på veien. vi måtte spør om veien tre ganger og kom fram etter alle de andre. flaut... når vi var framme skulle vi seile i sånne små seilbåter. det er egentlig ganske deilig å seile, men da liker jeg best sånne store seilbåter som ikke velter så lett. jeg og Raghnild skulle seile sammen, og på begynnelsen gikk det ganske bra, men så ble det plutselig veldig skummelt. vi sleit skikkelig, men tror du læreran brydde seg om det? haha, nei. han ene sto og lo mens ho andre tok bilde av oss... ehm, takk for hjelpa? : P
etterpå fant vi heller ut at vi hadde lyst til å ro. problemet var at vi ikke hadde redningsvest, så først ville de ikke sende oss ut i tillfelle det skjedde noe. det skjer jo sjelden noe med en robåt, men... da fant vi ut at vi kunne ta med oss en livbøye i tillfelle en av oss datt uti, så vi fikk overbevist dem. naturligvis var det ingen av oss som datt uti.

etterpå sykla vi til byen siden vi skulle bli vist litt rundt av en guide. før det hadde vi pause en stund, for å få kjøpt mat og sånn. jeg og Ina hadde på en måte vannkrig med vannet fra fontena på torvet. hehe, følte meg som en skikkelig urokråke når alle de "litt eldre" folkene begynte og stirre på oss. der satt de å nøt roen og freden også kommer vi å begynner å løpe rundt å hyle.har du hatt en unormal skoledag i det siste?
liker du å seile?

-Maria


jeg tar meg en litt lang....

...pause! jeg orker ikke og blogge for tia. så jeg har bestemt meg for å ha pause neste, også skal jeg prøve på nytt etter det og se om jeg har fått blogglysten min tilbake ;)

-Maria


Endelig helg! : D

Endelig helg! nå har jeg nettop kommet hjem fra skolen. det var ikke akkurat den beste skoledagen i mitt liv... VI HADDE COOPERTESTEN I GYMMEN! for dere som ikke vet det så er det sånn at mann skal løpe i 12 minutter. det var sykt tungt. sto bare å peste som en gal da vi var ferdige. en runde rundt fotballbanen var 200 meter og jeg klarte 10 runder og 70 meter. jeg har altså løpt 2,07 km i strekk!vi fikk tilbake første del av mattetentamen i dag. jeg ble ganske fornøyd. fikk 40 av 45,5. de feilene jeg hadde var heldigvis bare slurvefeil (jeg har alltid noen slurvefeil), så jeg kunne egentlig det og... haha, den ene feilen min var skikkelig flau. det var 90 jenter og 110 gutter på en skole også skulle jeg finne ut hvor mange prosent jenter det var. det riktige svaret var 45%, men vet du hva jeg skrev? 80%! jeg tenkte altså ikke på at siden det var ferrest jenter så måtte det jo være under 50%. skjønner ikke helt hvor hjernen min var akkurat da...

Har du løpt coopertesten før?
gjør du ofte slurvefeil på matteprøver?


-Maria


Im having a break...

som dere kansje har sett så har jeg ikke blogga så mye i det siste så jeg bestemte meg for å ta en pause. en kort pause. kommer til å begynne igjen i morgen!


jeg er så SYKT normal...

-Maria


jeg har blitt vurdert!

jeg fant nettopp ut at jeg har blitt vurdert igjen! denne ganga av emmaogsara.blogg.no/.

vurderingen så slik ut:Header; helt grei ,og veldig fin. 
Vi gir den karakter(4,5)'

Design; Bra sammensetning med headeren og det
var veldig fint å ryddig.
vi gir den karakter (5)

Meny; Bra meny, men du skulle hatt lit flere ting å velge.
Terning kast (4)

Innlegg; du blogger ofte, har bilder med, og det er gøy og lese innleggene.
vi gir den terningkast (6)

HELE BLOGGEN; er superfin.
å vi gir den terningkast (5,5)

veldig gøy å bli vurdert. for det første er det gøy å lese hva andre syns om bloggen min, og for det andre får jeg vite hva jeg kansje bør endre litt på.

Har du blitt vurdert før?

-Maria

(det har blitt litt mindre blogging i det siste. rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om. men nå skal jeg altså skjerpe meg igjen)


Blomster - del 1

jeg har tatt mange bilder i dag, så tenkte jeg jeg skulle dele de inn i temaer. også skal jeg legge ut et tema for hver dag fremover. (06.06.2010)

dagens tema: Blomster - del 1.

hva syns du om bildene?

-MAria


Røyking dreper!

har tatt masse bilder i dag, så tenkte at jeg skulle dele de inn i temaer. også skal legge ut et tema for hver dag fremover.

overskriften sier vel egentlig hva temaet i dag er :personlig syns jeg røyking er noe dritt (ikke at jeg har prøvd det). det har bare negative virkninger. du blir hekta på det, det lukter vondt og du kan bli dødssyk av det! hvorfor begynner egentlig folk å røyke i det hele tatt?

whats your meaning about smoking? gøy med engelsk...

-Maria


I think i`ll go to bed...

da var enda en lang dag over. jeg har ommøblert på rommet/fått en ny kommode. er egentlig ganske fornøyd, men kan ikke vise resultatet fordi... vell, la oss si det er litt rotete.
nå har jeg stappa meg mett på dette :


godis fra europris <3 (det beste er at jeg ikke har spist opp alt enda! mohaha...)


mini kjeks! elsker de... <3


VM- chips! de er sykt gode. de har visst krydra de med et slags krydder fra en matrett i sør-afrika.  også har de jo verdens kuleste navn da... CHAKALAKA!

også har jeg drukket meg utørst på eplejuice.

hele kartongen er min! jeg har begynt å elske eplejuice. det er det eneste jeg har lyst til å drikke for tida. haha, det er litt merkelig egentlig, for jeg har ikke vært så glad i det før...

kommer ikke til å bli så mye blogging i morgen for jeg skal en tur til morfaren min i Grimstad. orker ikke dra med meg PCen dit, men... jeg skal ta med kamera og ta masse bilder! så det blir nok et bildeinnlegg eller noe til kvelden.

nå skal jeg rett og slett bare legge meg til å sove. er så utrolig trøtt.

spist mye godis i dag?

-Mariavarmt!

nå har jeg nettopp klippa gresset i bakhagen. trodde nesten jeg skulle besvime... det er så sykt varmt ute! skal ikke klage på det altså. tro det eller ei, men jeg har faktisk begynt å våkne tidlig. jeg blir vekka av alle som er enda tidligere oppe og setter seg ut i sola. haha, man hører så mye rart gjennom soveromsvinduet. folk som snakker i telefonen, folk som snakker med hverandre, fugler, biler... OSV. det er jo egentlig sånne typiske sommerlyder, derfor elsker jeg å våkne på den måten.

Er det varmt hos dere?


haha, jeg er litt pinglete...

ja, jeg vet jeg sa jeg skulle ha bare videoer... vell nå har jeg ombestemt meg. allerede! grunnen er vel at jeg ikke orker å redigere videoer hele tiden. dessuten er windows moviemaker litt klikkings. så fra nå av blir det vanlig blogging igjen.

nå ligger jeg i hengekøya. tro det eller ei, men det funker å blogge fra en hengekøye. det er faktisk ganske behagelig!
for å være ærlig så er jeg litt redd for at den skal falle ned (selvom jeg vet den ikke gjør det). husker når jeg og Maria  (http://femf.blogg.no/) satt i hengekøya på hytta og så plutselig sleit heile greia og begge to deisa i bakken. haha, det gjorde ikke så vondt heldigvis, men det var veldig flaut...

har hengekøya di slete noen gang?
er det fint vær der du bor?


-Maria
hmmm...

hahah, jeg aner ikke hva det her liksom skal handle om...


-maria


jeg prøver igjen...

jeg vet jeg har prøvd dette engang før, men...


-maria


dagens innkjøp ++

da har nettopp vært på senteret med mamma. det er jo egentlig en skam og være på senteret i dette fine været, men... her er hvertfall dagens innkjøp:


gladiatorsko - eurosko


belte - Vila/Pieces


også var det frokosten min da. boller fra geheb (a)

nå ligger jeg på hverandaen og spiser nudler. her skal jeg ligge helt til jeg må begynne og gjøre meg klar til trening (en halvtime, med andre ord).


ahh, dånt dætt djøst lukk riiili delisjøss?

hva syns su om innkjøpene?
fint vær der du bor?


-Mariasolkrem! <3

ok, jeg sniffer ikke solkrem. jeg åpna lokket på en solkremflaske i stad og lukta på det (for gøy selvfølgelig) og fikk bare lyst til å smøre meg med det. lukta av det gir meg en slags sommerfølelse. det lukter liksom så.... sommerlig? det er jo egentlig ganske bra at det lukter så godt. tror ikke akkurat folk hadde giddet å smøre seg hvis det lukta kloakk for eksempel. tenk hva som hadde skjedd hvis det lukta så vondt at ingen gadd å smøre seg. hele verden hadde vært full av røde mennesker og alle hadde fått hudkreft! så det er bra at det lukter godt altså.

01jpg (400x300)
haha, jeg skulle få broren min til å ta bilde av meg mens jeg lukta på solkremen. selvfølgelig måtte han gjøre noe for å ødelegge bildet. det gjør han jo egentlig alltid, så jeg burde nesten ha skjønt det.

smører du deg med solkrem?

-Mariaim in a tidy mood...

tidy betyr rydde, ikke sant?

jeg er litt i ryddehumør i dag. jeg vet ikke helt hvorfor, kansje den store ryddefeen kom å strødde tryllestøv over meg? hmm... uansett, på grunn av mitt enorme ryddehumør, så har jeg altså rydda i dag. hele nederste etasje! det vil altså si fire rom + ganga & trappa! eller jeg har bare rydda tre av rommene, for det ene er mamma sitt, så det får hun klare selv. er dessuten ikke helt ferdig med ganga eller badet, så det at jeg hadde rydda hele nederste etasje var kansje å ta litt i.
prøvde å skjeile her... det er jo helt umulig!

kameraet mitt er tomt for strøm, og jeg klarte selvfølgelig å glemme laderen hos pappa. jeg som trodde jeg hadde huska å ta med meg alt denne ganga, men neida, jeg var nok litt for opptimistisk (igjen).

flere som er i tidy mood?
klarer du å skjeile?

-maria


yesyesyesyesyes!

Det er streik! eller, de har opptrappa streiken, og endelig er skolene på denne siden av byen tatt ut! jeg håper den varer lenge. eller hvertfall til vi er ferdig med alle prøvene våre. hvis jeg har flaks, så slipper jeg engelsktentamen, engelskframføring om trafalgar square - som jeg ikke har skrevet enda (burde kansje gjøre det i tilfelle streiken slutter før fredag), musikkprøve, bandframføring (jeg synger, så jeg nekter nesten å gjøre det uansett) og masse annet. det beste hadde vel vært om den varte til sommerferien, eller kansje til to dager før sommerferien, for da får man liksom en følelse av at det er sommerferie... (haha, det var det ingen som skjønte noe av).er deres skole tatt ut i streik? hvis ikke er dere jo sannsynligvis på skolen nå...

-Maria

(jeg skal bli bedre til å blogge, det har bare vært veldig mye stress for tia, pga. cup, tentamen... OSV.)
tentamen er herved noe dritt!

i dag har vi hatt mattetentamen. skulle gjerne sagt det gikk bra, men det hadde nok vært litt feil. litt hvertfall. vi hadde to deler. den første gikk bra, men den andre... njaaaaa. til slutt klarte jeg ikke å tenke lenger. et av de siste stykkene gadd jeg ikke gjøre en gang for jeg orka rett og slett ikke å finne ut hvordan jeg skulle gjøre det. skulle ikke tro det gikk an å bli sliten av å sitte stille på en stol i 5 timer, men det gjør det visst.


nå sitter jeg å ser på "bend it like beckham". vet ikke hvorfor egentlig, fikk bare litt lyst...

flere som har hatt tentamen i dag?
har du sett "bend it like beckham"?

-maria


sitter og øver,øver og atter en gang... ØVER!

i morra er det mattetentamen! jeg føler jeg kommer til å slite skikkelig, men det er jo bare noe jeg tenker. jeg føler alltid jeg kommer til å gjøre det dårlig, men for det meste så går det bra. Heldigvis! jeg kan vel egentlig det meste, bare at jeg sliter litt med vei/fart/tid. egentlig er det ikke så vanskelig, men jeg er skikkelig god til å glemme alt det med å gjøre om til ditt og gjøre om til datt.

(skulle legge ut et skikkelig furtetryne bilde her, men det ville ikke laste seg opp)

tidligere i kveld var jeg i bertes og bada. det var iskaldt, men utrolig deilig etterpå. hadde du sett bilder av dette stedet nå, hadde du sett sørlandet på sitt beste. hadde det vært noen grader varmere i vannet kunne du ha opplevd det også. jeg håper virkelig det blir masse fint vær i sommer (selvom jeg tviler), for jeg kommer til å tilbringe det meste av ferien her nede og savner virkelig all sola som egentlig skal være her om sommeren, men som dessverre har gjemt seg de siste årene.


bare for å bevise at jeg faktisk har bada...

skal du ha/har du hatt mattetentamen?
har du bada i år?


-maria


videoblogg: helt meningsløs...

 jeg orker ikke skrive noe akkurat nå, så dere får det på video. haha, det er ikke så veldig interesant, særlig fordi jeg har tatt halle videoen på speed...


har du hatt norsktentamen?

-Maria


hahaha...

nå har jeg nettopp sett en utrolig vittig film. "how to lose a guy in ten days". den handler om en dame som skal skrive en artikkel om hvordan man kan miste en fyr på ti dager og om en mann som er med på et veddemål som... eh, det er litt vanskelig og forklare. poenget er at filmen var utrolig morsom! holdt på å le meg i hjel flere ganger. så ja, jeg anbefaler den.
pappa kom inn med kaffe i stad. også sa han at jeg måtte være forsiktig så jeg ikke sølte noe på tastaturet. han har jo ikke noe grunn til å si det, for jeg har ikke velta han sin kaffekopp rett ved pcen han sin noen gang. neeeeida. eh, okei da... (men ingenting av det traff pcen, så jeg ødela ikke noe, hvis du lurte på det)

har du sett filmen?
er du litt klomsete av og til?

-Maria


elkem cup & is! <3

jeg har tilbrakt det meste av tiden i hallen i dag også. vi spilte første kamp klokka halv ni, og til sammen spilte vi fire kamper. 8. dels finale, kvartfinale, semifinale og til slutt : FINALE! og ikke bare spilte vi finalen, vi vant den! 7-5 mot otra!nå sitter jeg her å spiser is (igjen). de som kjenner meg vet at jeg elsker is. det er jo noe av det beste som fins (sammen  med tomater og jordbær da, hehe...).


yumm...

spilte du elkem cup? i så fall: hvordan gikk det med laget ditt?
flere som liker is?
(haha, dumt spørsmål)

-Maria


dagen min så langt...

nå har jeg endelig kommet hjem og fått skifta. jeg holdt på å brenne opp i drakta mi. det er utrolig fint vær ute, og så går jeg rundt i 7 timer med en svart, langarma drakt! ikke akkurat komfortabelt...
kampene våre var helt ok. de to første ble uavgjort og den siste vant vi. det siste laget (eller treneren de sin) trodde de kom til å slå oss denne gangen, siden vi hadde spilt uavgjort de to første, men der tok de feil(mohaha).
i morra skal vi spille den første kampen vår halv ni, så da må vi være i hallen klokka åtte! må nok legge meg tidlig i kveld ja... (århh)

nå har jeg bare tenkt å slappe av. (og spise is)


haha...

flere som spiller cup i helga? (elkem cup for eksempel)
hva har du gjort i dag?

-Maria


cup!

god morgen!
denne helga skal jeg spille cup! grunnen til at jeg er opp så tidlig er at den første kampen begynner ti over elleve, så jeg må være på spicheren ti over halv. har ikke spilt kamp på ca. to måneder nå, så for å være ærlig så er jeg litt nervøs...  er det ikke noen som sier at når man har nerver så går det bra? håper det er riktig. jeg skal spille tre kamper i dag. to på spicheren og en i gimlehallen. kampene har ganske langt mellomrom, så jeg tror jeg skal være i hallen i nærmere 7 timer! ikke så mye blogging fra meg i dag, med andre ord.


haha, helt mongo bilde, har litt dårlig tid. heia RIL!

skal du spille cup i helga?

-Mariasliten -.-

da har jeg nettop kommet hjem fra kristiansand stadion. dette har vært en tung, tung dag ( idrettsdag, for dere som ikke har fått det med dere).hvis jeg skal oppsummere dagen kort så var det sånn her: 60 meter, 60 meter, kulestøt, kulestøt, liten ball, liten ball, høyde, lengde, lengde, pause, liten ball, lengde, kulestøt, 60 meter, stafett. skal bli utrolig godt å få tatt seg en dusj etterpå. det vil si etter jeg har vaska gulvet på kjøkkenet og rydda og vaska rommet mitt.

fikk ikke tatt noen bilder for kameraet mitt var/er tomt for strøm.


dette var det første jeg gjorde når jeg kom hjem. er helt utkjørt (og trøtt).


og etterpå følte jeg for å dumme meg litt ut...

har du hatt en fin dag?
er din skole tatt ut i streik?
plager meg litt at ikke vår er det...

-Maria


idrettsdag!

i dag skal hele skolen ha idrettsdag(på Kristiansand stadion)! har egentlig gleda meg til det, men når jeg ser ut av vinduet nå, så vet jeg ikke helt. det pøsregner! hvorfor måtte det dårlige været komme akkurat i dag? dessuten skal jeg løpe staffet. hva var det jeg tenkte på når jeg sa ja til det? jeg føler det kommer til å gå skikkelig dårlig, og det at det regner gjør det jo ikke akkurat bedre. nå kommer hele (løpe)banen til å bli blaut og glatt. tenk om jeg sklir! ææææ, jeg gruer meg...skal din skole ha idrettsdag? (eller har dere hatt?)
hvordan er været der du bor?


-Mariaklassebildet...

i går fikk vi klassebildet vårt! ble sånn passe fornøyd, så hvertfall bedre ut enn i fjor! men så har jo klassebilder en tendens til å bli litt... jaaa, du vet. skjønner ikke helt hvorfor egentlig. kansje det er det at mann må se inn i kamera og smile. det er jo vanskelig å smile et godt smil på komando. det syns hvertfall jeg.nå må jeg dra å svette, er ikke opplagt nok til å dra på trening i det hele tatt, men det er cup til helga, så det er nok  best å gå.

blir du fornøyd/missfornøyd med klassebilder?
hva skal du finne på i dag?

-Maria


går glipp av hove! : - (

jeg hadde skikkelig lyst til å dra på hovefestivalen i år (åpningsdagen), men vet du hva jeg nettopp fant ut? jeg skal på  idrettsleir den uka!  jeg gleder meg jo selvfølgelig til leiren, men skulle gjerne hvert med på begge deler! vi har en hytte rett ved som vi deler med noen andre, så vi har den kun to uker i sommerferien. dene ganga skal vi ha den på den tia som hove er, også får jeg ikke dratt. hvorfor må ting jeg ser fram til kræsje hele tida? det samme skjedde med tornby cup. jeg kunne ikke være med fordi jeg skulle til Kreta (prioriterte selvfølgelig kreta før cuppen, men jeg hadde jo sett fram til den). sånn er livet, man kan ikke alltid få alt.


sitter og drikker kaffe. heh, kommer sikkert ikke til å få sove i natt for jeg kommer til å være så sykt hyper.

Har noe du har gleda deg til kræsja med noe annet?

-Maria

ehm, kundene først, eller?

meg og Ina var på Joker etter skolen i dag. hun hadde litt dårlig tid siden hun måtte rekke bussen. da vi sto ved kassa så begynte plutselig han mannen som satt der å snakke i telefonen. det var ikke akkurat noen overaskelse, for han gjør det egentlig hele tia, men det er jo ganske teit. vi sto å venta i over 5 min, og når han endelig var ferdig så blei han skikkelig sur, bare fordi vi spurte hvor mye noe kosta! altså det er på en måte jobben hans å hjelpe kundene, så hvis han heller vil snakke i telefonen så kan han vel bli telefonselger eller noe...


yey, kroppen min ser ikke så rar ut i virkeligheten altså (eller gjør den?).


nei, jeg følger ikke alltid med...

what have you done today?
blir du irritert på butikkfolk av og til?-Maria


da stikkår æ snart! :)

om sånn ca. en halv time skal jeg på et sånn infomøte om humanetisk/borgerlig konfirmasjon i byhallen (vet ikke helt hvor det er, men...). har egentlig bestemt meg for at jeg skal konfirmere meg borgerlig for lenge siden. det er ikke sånn at jeg ikke er en liten smule kristen, men det er uansett det som føles riktig... eller noe sånn. så nå sitter jeg her å nesten ber om at pappa skal komme snart, for jeg har absolutt ikke lyst til å komme for sent! jeg hater å komme for sent, for jeg føler alle stirrer på meg... hehe.


arkivbilde... har ikke tid til å ta et nytt.

konfirmerte/skal du konfirmere deg kristelig eller borgerlig?

-Mariahjemmedag! <3

jeg har vert hjemme fra skolen i dag. og nei, det er ikke fordi jeg er syk. skolen vår har hatt hjemmedag i dag! det er sånn at vi har vært hjemme å jobba med oppgaver i matte, norsk og engelsk for å forberede oss til tentamen neste uke. det var egentlig utrolig deilig. sto ikke opp før halv tolv i dag. etter at jeg var ferdig med alle oppgavene, gjorde jeg noe jeg ikke pleier å gjøre. jeg tok skatebordet til broren min (som han aldri bruker) og dro til shell. heh, bare for å si det, Maria + skateboard = ikke en god sammensetning. men det gikk faktisk helt ok.


soft shake... <3hva syns du om bildene?
har du gjort noe du ikke pleier å gjøre i dag?


-Mariaårets 2. bad & Starwars...

var nede å tok meg en dukkert etter trening i dag. det var deilig! eller, det var deilig etter jeg hadde gjort det. tror kansje jeg skal begynne å ta en dukkert hver gang etter trening (når jeg er hos pappa og det er fint vær). for det er så sykt...... forfriskende (?).
akkurat nå sitter jeg å ser "star wars" på NRK3. ikke at jeg følger så mye med. jeg er ikke noen stor fan av "star wars". fikk på en måte nok av det når broren min så absolutt skulle se alle filmene på en uke. føler dessuten at alle filmene handler om det samme, så for meg blir det litt kjedelig i lengden. altså, de handler sikkert ikke om akkurat det samme, men det er hvertfall min oppfattelse.

har nettop redigert noen bilder jeg tok tidligere i dag :liker du star wars?

-Maria


umotiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert.... :)

nå har jeg nettop kommet meg ned til pappa. sitter å ser på stabæk - start kampen. start skal jo selvfølgelig vinne, selvom det ikke ser sånn ut akkurat nå. 1 -0 til stabæk... søren au!
skal på trening halv syv. for å være helt ærlig så er jeg ikke helt  motivert. det er jo egentlig fridag, og når det er fridag vil man jo helst slappe av ute i sola (eller inne hvis det er dårlig vær). det er hvertfall sånn jeg ser på det. men det er egentlig ekstra viktig å dra på trening nå, siden vi skal spille cup til helga + at jeg tror ikke jeg kan i morra siden jeg skal på infomøte om konfirmasjon.


100 % naturlig... yeeeeeez! (null sminke : - O )

Hvilket lag heier du på?
skal du på trening i dag?

- Mariayndlingssangene mine akkurat nå!

har ikke noe å blogge om, så tenkte jeg skulle vise dere yndlingssangene mine! altså, jeg skifter yndlingssanger hele tida, men dette er de jeg elsker akkurat nå:

 something about the sunshine - Anna Margaret


Honesty - Beyoncè


hero - Enrique Iglesias

do you remember - jay sean (ft. sean paul & lil jon)

use somebody - kings of leon


when i look at you - miley cyrus


underneath your clothes - shakira


caught in the middle - A1


sweet child of mine - gunsN`roseshva er dine yndlingssanger for tida?

-Maria


hva skjedde med køen i går?

du skulle sett alle bilene som var utenfor joker i går. det var helt sykt! jeg trodde først at det var noen i et av husene rundt som hadde en veldig stor fest eller noe, men det var det altså ikke. seriøst det var stappfult inne i butikken. tror aldri jeg har sett en så stor kø i en matbutikk i hele mitt liv faktisk! hvorfor skulle det være så himla mange folk der akkurat i dag mon tro? heh, det er sikkert fordi det er pinse, men likevel, det var helt sykt.
på veien hjem hadde jeg å broren min en liten "krangel" om cola. han syns - som han sier - at cola er himmelsk, fantastisk... OSV. det er nok mange som er enig med han. for å være helt ærlig  så synes jeg selv at cola smaker dritt. ikke at jeg har smakt dritt altså, men... ja, jeg synes hvertfall ikke det smaker så godt.


Kjole - Gina tricot
Cardigan - Cubus
kjede (med sommerfugl på) - et eller annet sted i Mexico

pleier det å være mye kø i butikkene rundt der du bor?
hva synes du om cola?

- Maria

mobilblogg: sorry, dårlig dårlig mobilbilde. Jeg holdt på med du langt innleg i stad, men så slutta

483118-1-1274562993717.jpg
mobilblogg: sorry, dårlig dårlig mobilbilde. Jeg holdt på med du langt innleg i stad, men så slutta plutselig nettet å virke! Utrolig kjipt ! Håper virkelig det er en sånn endagsgreie for hvis ikke har vi ikke nett før på tirsdag! Krysser fingrene for det beste jeg :-)


rydderydderydderydderydderydde.....

jepp nå har jeg rydda et av rommene nede + litt andre ting... vi må visst rydde en del framover siden vi skal leie ut huset i sommer og det er MYE å gjøre. det er litt kjipt, for jeg liker absolutt ikke å rydde! eller, noen ganger er det helt ok, men da gjør jeg det av egen fri vilje, nå er jeg liksom nødt, og da er det ikke så gøy.kameraet mitt ligger til lading, så det ble et gammelt bilde. eller gammelt og gammelt... det er fra forrige fredag, men dere vet, nå for tida føles jo alt som om det var så lenge siden (dere har vel sett den reklamen?).

er du glad i å rydde?

-Maria

Les mer i arkivet » September 2010 » August 2010 » Juli 2010
hits