Action 2010! (MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) )Action 2010!


tenkte jeg skulle fortelle noe om hva jeg har opplevd de siste 5 dagene. jeg har nemlig vært på Action 2010. det er en leir som arangeres av KRIK (kristen idrettskontakt). så da er det vel bare å starte...


det startet med at vi tok bussen fra Kristiansand bussterminal klokka elleve mandag morgen. hvis du tror det er deilig å sitte i en buss i steikende sol, så tar du grundig feil! etter 5 timer kom vi omsider fram til Bø camping. når vi var fremme satte vi opp teltet og slappa av. da hadde vi ca 4 timer å gjøre ingenting på, før vi måtte på et kveldsmøte for å be og synge og få informasjon og litt sånn. vi la oss klokka 11, men fikk selvfølgelig ikke sove.

på tirsdag måtte vi stå opp klokka 8, dra på kveldsmøte klokka 9 og så skulle vi dra på en aktivitet klokka 10. jeg var på volleyball, noe som faktisk var veldig gøy.


etter aktivitetene og middagen (som forresten var før klokka 15.00. altfor tidlig for min del) dro vi til Bø sommerland. eller sommarland som det egentlig heter. gjorde ikke så mye der den første dagen. tok bare noen små sklier og sånn.  og det var egentlig det som skjedde den dagen... 

på onsdag skjedde sånn ca. det samme som på tirsdag. en av instruktørene våre på volleyball var fra bergen og resten av jentene var fra et sted som het masfjord eller noe sånt (det var visst et veeeldig lite sted), som lå to timer utenfor bergen, så alle snakka bergensk. vi begynte å diskutere hvilke byer som var best og hvilken dialekt som var finest og sånn (ehem, kristiansandsk selvfølgelig) også skulle instruktøren vår lære seg Kristiansandsk. overaskende noka så var hun faktisk ganske god... 

på torsdag hadde vi volleyballturnering siden det var siste dag på aktivitet. mitt lag kom på andre plass. pausene gikk som vanlig til å duskutere dialekter, og til at jeg og Ragnhild irriterte oss over at vest - agder og aust - agder ble satt sammen til et fylke (agder) på hele leiren. alle vet vel at vest - agder og aust - agder  er to forskjellige fylker? 
senere dro vi til sommerland igjen og jeg gjorde noe skummelt...

 
...jeg lot meg lure med opp i halfpipen! men det var egentlig ikke så skummelt som jeg hadde trodd, det var rett og slett bare dødsgøy!

på fredag dro vi med bussen hjem i 10 - tida. det som var litt merkelig var at vi hadde bedd kvelden i forveien (fordi vi fikk besøk av en leder hver kveld som vi skulle snakke med og som skulle be med/for oss) om at det skulle bli overskya sånn at vi slapp og dø på vei hjem på grunn av varmen, og tror du ikke det ble overskya? joda, det ble det! hm... rart. 

da vi kom til bamble hadde det vært en ulykke så vi satt fast der en stund. etterhvert fant lederne som var på bussen ut at vi kunne ha en quiz. den handla for det meste om KRIK og min gruppe fikk 7 av 10 poeng. han som satt foran meg har tatt en hel haug med sovebilder av folk jeg ikke kjenner, samt noen bilder av munnen sin, med mitt kamera! så jeg har en slettejobb å gjøre for å si det sånn...

Action 2010 har rett og slett vært en fantastisk opplevelse og jeg har kjempelyst til å komme tilbake igjen til neste år.

var du på action 2010?

-Maria


kommentarer til "Action 2010!"

elisekh | kommenterer tilbake:-)

03.jul.2010 kl.23:15

Neei : )

13.jul.2010 kl.10:21

og der vil jeg være nå

Therese <3

17.jul.2010 kl.09:57

Da har du hatt en god tur.


legg igjen en kommentar...
hits