digg skoledag! på en måte... (MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) )digg skoledag! på en måte...


jeg holder altså ikke ord. jeg skulle jo egentlig ha pause hele uka, men jeg holdt ikke ut mer en en dag... litt tragisk egentlig, haha.

i dag hadde vi en helt unormal skoledag. vi måtte møte på varoddbrua klokka 07.45, altså en halvtime før vi egentlig skulle på skolen. så sykla vi til ternevika i vågsbygd. jeg har egentlig aldri sykla i vågsbygd før, og på en eller annen måte klarte jeg og Elise og miste de andre, og ble veldig usikre på veien. vi måtte spør om veien tre ganger og kom fram etter alle de andre. flaut... når vi var framme skulle vi seile i sånne små seilbåter. det er egentlig ganske deilig å seile, men da liker jeg best sånne store seilbåter som ikke velter så lett. jeg og Raghnild skulle seile sammen, og på begynnelsen gikk det ganske bra, men så ble det plutselig veldig skummelt. vi sleit skikkelig, men tror du læreran brydde seg om det? haha, nei. han ene sto og lo mens ho andre tok bilde av oss... ehm, takk for hjelpa? : P
etterpå fant vi heller ut at vi hadde lyst til å ro. problemet var at vi ikke hadde redningsvest, så først ville de ikke sende oss ut i tillfelle det skjedde noe. det skjer jo sjelden noe med en robåt, men... da fant vi ut at vi kunne ta med oss en livbøye i tillfelle en av oss datt uti, så vi fikk overbevist dem. naturligvis var det ingen av oss som datt uti.

etterpå sykla vi til byen siden vi skulle bli vist litt rundt av en guide. før det hadde vi pause en stund, for å få kjøpt mat og sånn. jeg og Ina hadde på en måte vannkrig med vannet fra fontena på torvet. hehe, følte meg som en skikkelig urokråke når alle de "litt eldre" folkene begynte og stirre på oss. der satt de å nøt roen og freden også kommer vi å begynner å løpe rundt å hyle.har du hatt en unormal skoledag i det siste?
liker du å seile?

-Maria


kommentarer til "digg skoledag! på en måte..."

Charlotte Garfjell

15.jun.2010 kl.16:16

jada :D

ina <3

15.jun.2010 kl.19:09

aw, er ikke vi noen søte urokråker ? XD <3

Maria :-*

15.jun.2010 kl.21:18

Ina: haha, selvfølgelig er vi det! xD <3

lumbi - tina

15.jun.2010 kl.21:28

sv: tusen takk :-)

STINE

15.jun.2010 kl.22:04

SV: da bør du gjøre det fordi det er NAM :DD


legg igjen en kommentar...
hits