Røyking dreper! (MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) )Røyking dreper!


har tatt masse bilder i dag, så tenkte at jeg skulle dele de inn i temaer. også skal legge ut et tema for hver dag fremover.

overskriften sier vel egentlig hva temaet i dag er :personlig syns jeg røyking er noe dritt (ikke at jeg har prøvd det). det har bare negative virkninger. du blir hekta på det, det lukter vondt og du kan bli dødssyk av det! hvorfor begynner egentlig folk å røyke i det hele tatt?

whats your meaning about smoking? gøy med engelsk...

-Maria


kommentarer til "Røyking dreper!"

IRIS TAKLO - GLADMOR

07.jun.2010 kl.00:29

Røyk er dumt, røyk er ut, røyk er fjortis. Og da snakker jeg om det å starte med det. Er jo "synd" i de som er avhengig og har røyka i 40 år, men dumt av de. De må jo bare ta seg hardt i nakkeskinnet og slutte på flekken. Men husk at de som begynte å røyke for 40-50 år sida fikk høre at det var bra for helsa osv. Helt sykt. Idag veit alle drittunger hvor farlig det er, men likevel starter de. Men jeg skal ikke "kjefte" på de som røyker og ikke klarer å slutte. Jeg snuser, har prøvd å slutte i over 2 år, men klarer det ikke, så jeg har gitt opp. Dumme, dumme, dumme meg. Hater de som oppfant snus, røyk og alkohol! ((gjelder ikke øl))

susanneliaa

07.jun.2010 kl.00:48

RØYKING ER DUMT OG MAN BLIR AVHENGIG AV DET ! DET ER TEIT NÅR MAN TROR MAN ER KUL BARE FORDI MAN RØYNER!

SmileeFace.blogg.no

07.jun.2010 kl.12:45

Enig med de over! Røyking er fjortis!

Takk for kommentar <3 Søt blogg! <3

Pernille

11.jun.2010 kl.19:31

om du røyker, gå å lek i trafikken i stede :)


legg igjen en kommentar...
hits