sitter og øver,øver og atter en gang... ØVER! (MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) )sitter og øver,øver og atter en gang... ØVER!


i morra er det mattetentamen! jeg føler jeg kommer til å slite skikkelig, men det er jo bare noe jeg tenker. jeg føler alltid jeg kommer til å gjøre det dårlig, men for det meste så går det bra. Heldigvis! jeg kan vel egentlig det meste, bare at jeg sliter litt med vei/fart/tid. egentlig er det ikke så vanskelig, men jeg er skikkelig god til å glemme alt det med å gjøre om til ditt og gjøre om til datt.

(skulle legge ut et skikkelig furtetryne bilde her, men det ville ikke laste seg opp)

tidligere i kveld var jeg i bertes og bada. det var iskaldt, men utrolig deilig etterpå. hadde du sett bilder av dette stedet nå, hadde du sett sørlandet på sitt beste. hadde det vært noen grader varmere i vannet kunne du ha opplevd det også. jeg håper virkelig det blir masse fint vær i sommer (selvom jeg tviler), for jeg kommer til å tilbringe det meste av ferien her nede og savner virkelig all sola som egentlig skal være her om sommeren, men som dessverre har gjemt seg de siste årene.


bare for å bevise at jeg faktisk har bada...

skal du ha/har du hatt mattetentamen?
har du bada i år?


-maria


kommentarer til "sitter og øver,øver og atter en gang... ØVER!"

Amalie : )

31.mai.2010 kl.22:03

Har hatt mattetentamen :)

Lykke til :D

Julie

31.mai.2010 kl.22:07

SV: jeg også skulle bade i dag men ble litt sent og kaldt..

fin blogg :)

kristinaahelenjoakimsen

31.mai.2010 kl.22:12

Lykke til med mattetentamen (:

Fin blogg også (:

Magnhild sm

31.mai.2010 kl.22:27

hadd mattetentamen på torsdagen :D lykke te!


legg igjen en kommentar...
hits