hahaha... (MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) )hahaha...


nå har jeg nettopp sett en utrolig vittig film. "how to lose a guy in ten days". den handler om en dame som skal skrive en artikkel om hvordan man kan miste en fyr på ti dager og om en mann som er med på et veddemål som... eh, det er litt vanskelig og forklare. poenget er at filmen var utrolig morsom! holdt på å le meg i hjel flere ganger. så ja, jeg anbefaler den.
pappa kom inn med kaffe i stad. også sa han at jeg måtte være forsiktig så jeg ikke sølte noe på tastaturet. han har jo ikke noe grunn til å si det, for jeg har ikke velta han sin kaffekopp rett ved pcen han sin noen gang. neeeeida. eh, okei da... (men ingenting av det traff pcen, så jeg ødela ikke noe, hvis du lurte på det)

har du sett filmen?
er du litt klomsete av og til?

-Maria


kommentarer til "hahaha..."

phootoblog

30.mai.2010 kl.21:22

SV : Takker :D

Linda the Lion

30.mai.2010 kl.21:45

Den har eg sett :D

sv: Takk :D

30.mai.2010 kl.21:48

Kult! kanskje jeg ser den en dag da...... ps: fin blogg!

Trine ;D

01.jun.2010 kl.20:31

SV; Tusen takk :)

En gang skulle jeg gå opp trappa med en flaske som var full av ublandet saft, (og selvfølgelig fant jeg ikke korken før jeg skulle gå opp) også snublet jeg og mistet hele flaska nedover trappa. Kan vel si at det ble VELDIG klissette!! og dagen etter skulle jeg spise oppe og da jeg kom øverst i trappa og var på siste trinnet, klarte jeg selvfølgelig å snuble igjen. Talerken datt i baken og knuste. Som førte til at jeg måtte kaste maten sånn tilfølge glasskår!

-Så ja, jeg er klomsete av og til..


legg igjen en kommentar...
hits