oi, da... (MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) )oi, da...


ok, først og fremst... DET ER VINTERFERIE! åh, det har jeg venta lenge på! skal være på hytta hele ferien, så det blir mobilblogg hele neste uke (har ikke nett). kansje litt kjipt med mobilblogg, men jeg håper virkelig dere gidder og lese fordeom. det hadde vært utrolig kos.

og så var det overskriften.

i siste time skulle vi skrive engelsk stil. jeg skulle late som om jeg var en 70 år gammel aboriginer som fortalte om hvordan det var og være aboriginer i Australia da han/hun var ung. jeg valgte og være en mann, for jeg vet mest om mennene.
jeg hadde med min egen PC og hadde selfølgelig ikke brydd meg med og ta med ladekabelen. batteriet har alltid vart i en-to timer før, så hva var egentlig vitsen? ehem.. da det bare var ti minutter igjen, så poppa det opp en sånn snakkeboble der det sto: " OBS, det er kun 12% igjen av batteriet".
jeg skjønte jo ingenting, men jeg gikk og sa ifra til læreren/vikaren, og hun sa jeg skulle skrive PCen skrudde seg av og så skulle jeg bare gå hjem og skrive den ferdig. Nå har jeg endelig fått sent den inn.

påska 2003. fant ikke noen bilder fra vinterferien, så det blei påskeferien, well, whatever, it is from hytta fordeom.

har dere vinterferie nå, eller hadde dere det forige uke?

-MAria
kommentarer til "oi, da..."

Baharan-Shany

26.feb.2010 kl.18:12

Takk for kommentar, du har kjempefin blogg, og liker måten du skriver på også :)

stå på vakkra :D


legg igjen en kommentar...
hits