fridaay <333 (MARIA - 14 år og helt normal! (tror jeg da) )fridaay <333


det ble null blogging i går, så her kommer en kort oppsummering av torsdag - 11/02.2010: stå opp-skole-lekser-håndballtrening-lekser-middag-håndballkamp... jeg hadde altså ikke tid til blogging. kampen var mot start. vi vant 19-15 eller noe!

i dag har vi hatt engelskforedrag/framføring. det var sånn at vi var delt inn i grupper og skulle ha framføring om en australsk stat/øy hver. jeg og Malene (vi var bare to på gruppa, mens de andre var tre) hadde om south Australia, Adelaide og Aussie slang. det var UTROLIG vanskelig og finne fakta om skal jeg si deg! framføringa gikk vel egentlig heilt greit, bare at jeg sleit litt med og si ordet "prononsiation" (uttalelse).
nå er det E-N-D-E-L-I-G fredag igjen. åh, som jeg elsker fredager! skal på håndballtrening klokka tre og være der mellom 1-2 timer og etter det skal broren min ha noen venner på besøk, så jeg har tenkt og sette meg på rommet og se en film (eller to). derfor blir det nok ikke så mye blogging i kveld, på grunn av vårt ikke-trådløse-nettverk.


det er jo helt nydelig vær ute akkurat nå!ha en fin dag videre!

-Maria


kommentarer til "fridaay <333"

anonym

12.feb.2010 kl.21:49

Det var jo en fin dag.


legg igjen en kommentar...
hits